reklama

Sierpniowe mamy 2026

To ja też mam problemy z jelitami, zaparcia i biegunki na zmianę i do tego wzdęcia, dokładnie wiem o czym mówicie… 3-4 dni bez załatwiania się, a ja się uda to woda leci dosłownie… podobno to może być od progesteronu 🤷🏼‍♀️ mam dodatkowo go brać do 15go tygodnia, chociaż trochę się uspokoiło odkąd zmniejszyłam nieco dawkę

Tak też czytałam, że od progesteronu, a ja biorę końskie dawki więc pewnie to to u mnie. Ja mam 2x dziennie globulki dopochwowe, 4x dziennie podjęzykowo i miałam zastrzyki, na szczęście dziś właśnie zrobiłam ostatni zastrzyk i mam odstawić, może wtedy się coś poprawi jak zmniejszy się ta dawka 🙄

reklama
Ja mam tragiczne zaparcia, wcześniej załatwiałam się co jakieś 3 dni, a dziś już chyba 5 czy 6 dzień nie robię, już straciłam nawet rachubę 😭
Właśnie wróciłam z apteki i będę sobie aplikować czopka już jestem tak zdesperowana żeby móc się załatwić, że chwycę się wszystkiego bo domowe sposoby zawiodły 🥺
Ja przed ciążą załatwiałam się jakieś 3 razy w ciągu dnia, teraz w ciąży załatwiam się 1-2 razy, ale już czuję, że to za mało, jestem ciągle wzięta i ogólnie odczuwam dyskomfort... do załatwienia się podchodzę po kilka razy zanim się uda 🫣

reklama
Dzień dobry, też w poniedziałek mam prenatalne ☺️ najpierw USG, a zaraz potem krew. Nigdy nie robiłam pappy, nadal uważam to za zbędne, ale teraz jest obowiązkowa 🤷🏼‍♀️ A wizyta u prowadzącego dopiero pod koniec lutego 😭

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry