Passtelova
Fanka BB :)
A robiłaś z mikrodelacją? Bo ja mam czas oczekiwania 14 dni roboczych, ale pocieszasz, że może być szybciej. Zazdro, że z ubezpieczeniaHej dziewczyny, ja dzisiaj robiłam Panoramę oraz jakiś test, który bada również moje geny, wszystko pobierane i wysyłane razem do jednego laboratorium, więc super, że za jednym zamachem. Cały czas myślałam, że będę robić NIFTY, ale w poniedziałek na wizycie położna mi doradziła Panoramę, a że wszystko pokrywa ubezpieczenie mojego męża to skorzystaliśmy. Czekają mnie też takie podstawowe badania z krwi, ale nie chciałam ich robić za jednym zamachem i dobrze, bo 4 fiolki upuszczonej krwi to już i tak było dla mnie dużoPrzy dobrych wiatrach mogę mieć wyniki nawet za tydzień, ale staram się nie nastawiać, bo standard to 10-14 dni. Oczywiście zaznaczyliśmy, że chcemy poznać płeć. Nie mogę się tego doczekać!!!
Przez jakiś czas się nie odzywałam, ale bardzo źle się czułam psychicznie, sama sobie wymyślałam jakieś problemy i czasem nawet chciałam tu napisać, ale później wchodziłam czytałam o prawdziwych problemach jak utrata ciąży czy martwienie się o zarodek itp. i po pierwsze to mnie jeszcze bardziej przybijało, a po drugie nie chciałam w takim trudnym dla kogoś czasie dzielić się swoimi problemami, które po czasie stwierdzam, że były niczym innym jak burzą hormonów. Zresztą na poniedziałkowej wizycie rozmawiałam o tym z położną i potwierdziła, że to hormony, zwłaszcza, że generalnie jestem bardzo pogodna i rzadko dostrzegam jakieś trudności. Fajnie, bo gdybym potrzebowała mogę skorzystać z pomocy psychologa. Na razie nie czuję takiej potrzeby, bo wszystko wróciło do normy i teraz sama z siebie się śmieję, ale dobrze wiedzieć, że ma się pod ręką taką możliwość.
Wracam już do regularnego czytania i pisania tutaj, bo nie ukrywam, że dużo mi to daje, chociaż przecież się nie znamy.
Nie daj sobie nigdy wmówić, że Twoje problemy są mniejsze od kogoś. Jak potrzebujesz się wygadać, jesteśmy. Ale fakt, przydałby się już wątek prywatny.