reklama

Sierpniowe mamy 2026

Mam to samo! Uwielbiam słodkości w każdej postaci a w tej ciąży słodkie muli i mam odrzut… ale może powoli wszystko wróci do normy 😬
Zazdroszczę! Ja ciągle podjadam coś słodkiego w tej ciąży.
Miałam dzisiaj jakąś beznadziejną noc, całymi dniami chce mi się spać, a w nocy nie mogłam zasnąć, później trochę zasnęłam, obudziłam się i już nie spałam do rana 😒 czyli jednym słowem męczarnia przez cały dzień

reklama
Mięso i ser u mnie masakra 🤮 zwłaszcza mięso. Nie mogę patrzeć na nie. Wspaniała jest różnorodność upodobań w ciążach 😂
Ja mięso jeszcze jakoś przełknę, zjem bo zjem, chociaż bez szału... ale mam totalny odrzut od szynek, parówek, ryb... bleee 🤢 ser zjem, ale roztopiony i zamknięty w toście z samym serem 😁

Mi dziś dziewczyny cały dzień chce się poprostu płakać 😭 jak apetyt miałam z tydzień temu niesamowity dziś mogłabym nic wogole nie jeść... Chłop właśnie pojechał z synem do MC Donalda to poprosiłam o shakea waniliowego 🫣
Trochę dziś posprzątałam mieszkanie, i zalegam na kanapie... A jak Wasz weekend?

Mi dziś dziewczyny cały dzień chce się poprostu płakać 😭 jak apetyt miałam z tydzień temu niesamowity dziś mogłabym nic wogole nie jeść... Chłop właśnie pojechał z synem do MC Donalda to poprosiłam o shakea waniliowego 🫣
Trochę dziś posprzątałam mieszkanie, i zalegam na kanapie... A jak Wasz weekend?
U mnie tez raz lepiej raz gorzej z apetytem, mialam isc na drzemke to meczyly mnie mdlosci, teraz przeszly to wpierdzielam maczugi 🤣 a do Maca idziemy jutro 🫣😂

Ja mam od piątku ciśnienie 100/60 maksymalnie czuję się jak wrak człowieka. Żeby iść do łazienki ogromny wysiłek mnie kosztuje. Spałam całą noc, w dzień 3h i nadal bez mocy.

reklama
Ja mięso jeszcze jakoś przełknę, zjem bo zjem, chociaż bez szału... ale mam totalny odrzut od szynek, parówek, ryb... bleee 🤢 ser zjem, ale roztopiony i zamknięty w toście z samym serem 😁
Ja z mięsa tylko kurczak i też bez szału… i totalnie rozumiem odrzut od szynek i parówek 😂 a do sera żółtego to z dala, a jeszcze roztopiony - zapach nie do zniesienia 😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry