reklama

Sierpniowe mamy 2026

Mi dziś dziewczyny cały dzień chce się poprostu płakać 😭 jak apetyt miałam z tydzień temu niesamowity dziś mogłabym nic wogole nie jeść... Chłop właśnie pojechał z synem do MC Donalda to poprosiłam o shakea waniliowego 🫣
Trochę dziś posprzątałam mieszkanie, i zalegam na kanapie... A jak Wasz weekend?
U mnie tragedia, tak jestem chora, zatoki powoduja bol calej twarzy I nie moge oddychac.. juz mam dosyc 😭

reklama
U mnie zaczęły się mdłości...wieczorne 🙈 cały dzień jest ok nic nie odczuwam, a wieczorem źle się czuję.
Wczoraj to już w ogóle był jakiś dramat, rwało mnie, a nie miałam czym wymiotować 😓 W dodatku kiepska noc za mną, obudziłam się o 1:25 i nie mogłam zasnąć, zasnęłam przed 3, potem obudziłam się o 4:40 i od 6:30 już w ogóle nie śpię, a jutro jak trzeba będzie wstać do pracy to się pewnie dobudzić nie będę mogła 😭

A jeśli chodzi o smaki to albo bym zjadła wszystko po kolei albo nic 🙈 wczoraj w sklepie snułam się w tą i z powrotem bo na nic nie miałam ochoty... Natomiast potem owaliłam flipsy czekoladowe, a od 2 w nocy jak nie mogłam spać marzą mi się placki ziemniaczane i chyba dziś wjadą na obiad🤣 o ile mi się nie odmieni zanim przyjdzie pora obiadowa 😂😂

Wlasnie z corcia skonczylysmy robic laurki na dzien babci i dziadka 🥰

Załączniki

• AISelect_20260118_100348_Gallery.jpg
    AISelect_20260118_100348_Gallery.jpg
    306,9 KB · Wyświetleń: 43
Oczywiście, że z cukrem, albo cukrem i śmietanką 😍
Tylko i wyłącznie tak jadam 😁
Ooooj u nas je się placki ziemniaczane tylko z ketchupem lub gulaszem 😂 chyba po drugiej stronie Polski mieszkamy 😬

Ja dzisiaj zdycham, myślałam, że może mdłości już trochę się uspokoiły, albo, że już ogarnęłam jak z nimi walczyć, ale zawsze jak myślę, że nie może być gorzej to jest 😂 w sumie dziś 10+0, wróciły mi bóle głowy i zawroty, a węch się tak zaostrzył, że nawet czyste naczynia śmierdzą 🫠

Ja z synem w pierwszej ciąży wogole nie wiedziałam co to mdłości... Teraz jest tak samo, poza bólem piersi, zmęczeniem nie mam żadnych innych symptomów 😱

reklama
Ooooj u nas je się placki ziemniaczane tylko z ketchupem lub gulaszem 😂 chyba po drugiej stronie Polski mieszkamy 😬

Ja dzisiaj zdycham, myślałam, że może mdłości już trochę się uspokoiły, albo, że już ogarnęłam jak z nimi walczyć, ale zawsze jak myślę, że nie może być gorzej to jest 😂 w sumie dziś 10+0, wróciły mi bóle głowy i zawroty, a węch się tak zaostrzył, że nawet czyste naczynia śmierdzą 🫠
U mnie tez z ketchupem albo sosem np. pieczarkowym 🙂 z cukrem jeszcze nigdy nie jadłam 😁
Mnie też wszystko śmierdzi, już od dawna nie otwieram zamrażarki, bo mnie naciąga, a teraz już nawet jak otwieram lodówkę to zatykam nos 🫣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry