Zazdroszczę, ja w każdej zdycham. Tyle dobrze, że nie wymiotuję, ale to i tak marne pocieszenieJa z synem w pierwszej ciąży wogole nie wiedziałam co to mdłości... Teraz jest tak samo, poza bólem piersi, zmęczeniem nie mam żadnych innych symptomów![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdroszczę, ja w każdej zdycham. Tyle dobrze, że nie wymiotuję, ale to i tak marne pocieszenieJa z synem w pierwszej ciąży wogole nie wiedziałam co to mdłości... Teraz jest tak samo, poza bólem piersi, zmęczeniem nie mam żadnych innych symptomów![]()
Zrob test combo, teraz grypa szalejeSynek ma temperaturę, ale żadnych innych objawów. Ciekawe co się dzieje. Ostatnio chory był chyba w kwietniu. Ja jutro mam ważne spotkanie w pracy (plus informuje o ciąży), więc tata nim zostanie.
U mnie ze smietana, ale na slonoOczywiście, że z cukrem, albo cukrem i śmietanką
Tylko i wyłącznie tak jadam![]()
Ja chyba też. Zmęczenie było.Ja z synem w pierwszej ciąży wogole nie wiedziałam co to mdłości... Teraz jest tak samo, poza bólem piersi, zmęczeniem nie mam żadnych innych symptomów![]()
U mnie drugie danie kontrowersyjne to uwaga mizeriahahah kocham tematy tego co się z czym je, to zawsze kontrowersyjne
Ja w sumie nie jestem jakoś super uparta przy żadnej opcji, zjem placki ziemniaczane i na słodko i na słono, ale w moim domu jadło się z cukrem lub śmietaną i cukrem.
A placki z gulaszem to już dla mnie placki po węgiersku a nie ziemniaczane.
Ja dzisiaj wstałam bez mdłości, ale senność oczywiście jak była tak jest![]()