Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam tsh 2,5 ginek powiedzial ok a endo mowi, ze lepiej blizej 1 i zwiekszyla dawkeTo ciekawe z tym tsh, bo mi wyszło 2,5 to powiedział ze ok a raz nawet bylo 2,9 to tez powiedział ze jeszcze się mieszczę..
A jeszcze kolejne badanie i bylo 1,2 tak więc trochę skacze, a nigdy się na tarczycę nie leczyłam.
Problem w tym, że normy są dosyć przestarzałe i niektórzy lekarze się ich trzymają. Podobnie ze staraniami o ciążę, jedni mówią, że nie powinno być wyższe niż 2 żeby udało się zajść, inni mówią że nic nie trzeba robić póki mieści się w normach (czyli chyba koło 4)To ciekawe z tym tsh, bo mi wyszło 2,5 to powiedział ze ok a raz nawet bylo 2,9 to tez powiedział ze jeszcze się mieszczę..
A jeszcze kolejne badanie i bylo 1,2 tak więc trochę skacze, a nigdy się na tarczycę nie leczyłam.
Zwiększy dawkę, bo leczę się już dluuuuugoTo faktycznie dziwne bardzoU mnie normalnie IgG wychodziły po szczepionce z dzieciństwa.
Ciekawe co endo powie, czy od razu da euthyrox czy jakieś suple dodatkowe
Zarodek raczej pojawia się przy becie >10 000Dziewczyny dostałam wynik Bety. 7959 - jest dość wysoka więc czy to możliwe że wczoraj nie było widać zarodka ale się jeszcze pojawi?
Więc nadzieja jest!?Zarodek raczej pojawia się przy becie >10 000
A jaka była w piątek?Więc nadzieja jest!?
Ja wiem, że nie powinno się patrzę. Tego przyrostu bety z piątku i z dzisiaj bo to cztery doby minęły ale jak wpisałam w kalkulator bety to wyskoczył mi przyrost nieprawidłowy... Więc biorąc pod uwagę dzisiejsza betę jest szansa na to że w czwartek mogę zobaczyć zarodek...
3581A jaka była w piątek?
To chyba jeszcze powinna się podwajać. Ale nie jestem ekspertem, nigdy nie badałam też bety powyżej 1500. Za dwa dni poprawiasz?