reklama

Sierpniowe mamy 2026

To ciekawe z tym tsh, bo mi wyszło 2,5 to powiedział ze ok a raz nawet bylo 2,9 to tez powiedział ze jeszcze się mieszczę..
A jeszcze kolejne badanie i bylo 1,2 tak więc trochę skacze, a nigdy się na tarczycę nie leczyłam.

reklama
To ciekawe z tym tsh, bo mi wyszło 2,5 to powiedział ze ok a raz nawet bylo 2,9 to tez powiedział ze jeszcze się mieszczę..
A jeszcze kolejne badanie i bylo 1,2 tak więc trochę skacze, a nigdy się na tarczycę nie leczyłam.
Problem w tym, że normy są dosyć przestarzałe i niektórzy lekarze się ich trzymają. Podobnie ze staraniami o ciążę, jedni mówią, że nie powinno być wyższe niż 2 żeby udało się zajść, inni mówią że nic nie trzeba robić póki mieści się w normach (czyli chyba koło 4)

Zarodek raczej pojawia się przy becie >10 000
Więc nadzieja jest!?

Ja wiem, że nie powinno się patrzę. Tego przyrostu bety z piątku i z dzisiaj bo to cztery doby minęły ale jak wpisałam w kalkulator bety to wyskoczył mi przyrost nieprawidłowy... Więc biorąc pod uwagę dzisiejsza betę jest szansa na to że w czwartek mogę zobaczyć zarodek...

Więc nadzieja jest!?

Ja wiem, że nie powinno się patrzę. Tego przyrostu bety z piątku i z dzisiaj bo to cztery doby minęły ale jak wpisałam w kalkulator bety to wyskoczył mi przyrost nieprawidłowy... Więc biorąc pod uwagę dzisiejsza betę jest szansa na to że w czwartek mogę zobaczyć zarodek...
A jaka była w piątek?

reklama

Załączniki

• IMG_0407.jpeg
    IMG_0407.jpeg
    65,3 KB · Wyświetleń: 28

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry