reklama

Sierpniowe mamy 2026

reklama

Załączniki

• 20260121_175709.jpg
    20260121_175709.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 33
Dziewczyny, czy Wy po całym dniu "nieleżenia" (tzn normalny pobyt w pracy plus 4 latek w domu) tez czujecie takie jakby napinanie brzucha? Ja tak mam od 3 dni gdzieś od 18.00, a już nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży tak miałam na tak wczesnym etapie..?

Dziewczyny, czy Wy po całym dniu "nieleżenia" (tzn normalny pobyt w pracy plus 4 latek w domu) tez czujecie takie jakby napinanie brzucha? Ja tak mam od 3 dni gdzieś od 18.00, a już nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży tak miałam na tak wczesnym etapie..?
Tak, jak wrócę z pracy to kładę się na kanapę, bo mam duży i napięty brzuch.

Tak, ja tak mam
Jak jestem w biurze i siedzę te 8h przy biurku 😑 myślę, że jak będzie tak dalej to jednak skorzystam ze zwolnienia bo zdalnie jak pracuje też jednak muszę być przy komputerze i obawiam się, że znowu będę miała duże problemy z odcinkiem lędźwiowym

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry