Tak, to jutro@JoJu90 jak po wizycie? A nie to jutro![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, to jutro@JoJu90 jak po wizycie? A nie to jutro![]()
Moj poziom stresu na garminie nie schodzi ponizej sredniegoTak, to jutro![]()
O której masz wizytę? Ja mam być na 9... oby było okMoj poziom stresu na garminie nie schodzi ponizej sredniego![]()
O 10:30 oby..O której masz wizytę? Ja mam być na 9... oby było ok![]()
Tak, jak wrócę z pracy to kładę się na kanapę, bo mam duży i napięty brzuch.Dziewczyny, czy Wy po całym dniu "nieleżenia" (tzn normalny pobyt w pracy plus 4 latek w domu) tez czujecie takie jakby napinanie brzucha? Ja tak mam od 3 dni gdzieś od 18.00, a już nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży tak miałam na tak wczesnym etapie..?
No właśnie, w sumie zaczyna się po pracy już ale od 18-19 to już tak ze lepiej się położyć.Tak, jak wrócę z pracy to kładę się na kanapę, bo mam duży i napięty brzuch.
Tak, ja tak mamDziewczyny, czy Wy po całym dniu "nieleżenia" (tzn normalny pobyt w pracy plus 4 latek w domu) tez czujecie takie jakby napinanie brzucha? Ja tak mam od 3 dni gdzieś od 18.00, a już nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży tak miałam na tak wczesnym etapie..?
PowodzeniaJa właśnie uciskam miejsce pobrania krwi na Panoramę. Trzymajcie kciuki za wyniki![]()