Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niby 14 dni roboczych (robiłam rozszerzona wersje), ale ponoć zdarza się, że są już po 10.Powodzenia
Jak długo się czeka teraz na wyniki?
A to przez jakąś stronę internetową kupowałaś ?Niby 14 dni roboczych (robiłam rozszerzona wersje), ale ponoć zdarza się, że są już po 10.
Super wiadomosc, teraz moja kolej, trzymajcie kciukiDziewczyny jestem po wizycie, na chwilę obecną z dzidzią wszystko ok, ma już całe 5 cmjeszcze w poniedziałek prenatalne... a i wzięłam już zwolnienie lekarskie
Dziś chyba powiemy chłopcom
![]()
O, super!Dziewczyny jestem po wizycie, na chwilę obecną z dzidzią wszystko ok, ma już całe 5 cmjeszcze w poniedziałek prenatalne... a i wzięłam już zwolnienie lekarskie
![]()
Trzymam kciuki, daj znać jak po wizycieSuper wiadomosc, teraz moja kolej, trzymajcie kciuki![]()
11+6O, super!
W którym tygodniu jesteś?
Super! Wiedziałam że będą same dobre wieści!Dziewczyny jestem po wizycie, na chwilę obecną z dzidzią wszystko ok, ma już całe 5 cmjeszcze w poniedziałek prenatalne... a i wzięłam już zwolnienie lekarskie
![]()
U Ciebie też napewno wszystko w najlepszym porządku!Super wiadomosc, teraz moja kolej, trzymajcie kciuki![]()
Trzymam kciuki, żeby wszystko było okSuper! Wiedziałam że będą same dobre wieści!
U Ciebie też napewno wszystko w najlepszym porządku!
Byłam z rana na becie, czekam na wyniki i będę dzwonić do lekarza i wieczorem będę jechać na USG... Zobaczymy czy coś z tego będzie...