Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteś z większego miasta? Ja mieszkam w wojewódzkim i specjalnie pojechałam do trochę mniejszego, dzięki temu oczyściłam się sama na tabletkach, ale byłam 3 dni. Tutaj jak tylko zaczęłoby się krwawienie zrobiliby łyżeczkowanie. Aczkolwiek taką wersję wolą niektóre dziewczyny.Przeczucie mnie nie mylilo ...jeszcze czekam na wizyte u prowadzacego, zobaczymy co powie i co dalej, czy jakies badania. Jutro na 9:15 mam sie stawic na oddzial, a najgorsze jest to ze w sobote mialy byc 3 urodzinki mojej corci
jestem zalamana
![]()
Bede w wojewodzkim szpitalu, pytalam sie lekarza jak to wyglada i tutaj tez najpierw tabletki i czekanie na poronienie, moze trwac dzien, dwaJesteś z większego miasta? Ja mieszkam w wojewódzkim i specjalnie pojechałam do trochę mniejszego, dzięki temu oczyściłam się sama na tabletkach, ale byłam 3 dni. Tutaj jak tylko zaczęłoby się krwawienie zrobiliby łyżeczkowanie. Aczkolwiek taką wersję wolą niektóre dziewczyny.
Odczekałam miesiąc wg zaleceń lekarza i zaszłam od razu w ciąży i teraz jestem w 11 tygodniu. Wiem, że pewnie o tym teraz nie myślisz, ale może będzie to dla ciebie jakieś światełko na przyszłość.
W całej tej okropnej sytuacji mam nadzieję, że uda się bez zabiegu, a jedynie na tabletkachPrzeczucie mnie nie mylilo ...jeszcze czekam na wizyte u prowadzacego, zobaczymy co powie i co dalej, czy jakies badania. Jutro na 9:15 mam sie stawic na oddzial, a najgorsze jest to ze w sobote mialy byc 3 urodzinki mojej corci
jestem zalamana
![]()
Tak strasznie mi przykroPrzeczucie mnie nie mylilo ...jeszcze czekam na wizyte u prowadzacego, zobaczymy co powie i co dalej, czy jakies badania. Jutro na 9:15 mam sie stawic na oddzial, a najgorsze jest to ze w sobote mialy byc 3 urodzinki mojej corci
jestem zalamana
![]()
Ile kosztuje takie badanie genetyczne?Tak strasznie mi przykronajgorsze co można usłyszeć
i jakbym wróciła te pół roku wstecz, kiedy moja córcia kończyła 4 latka a ja roniłam jej siostrzyczkę w szpitalu… jeśli chcesz pogadać napisz na priv, też wywoływali mi poronienie tabletkami i udało się jeszcze tego samego dnia oczyścić i pobrać materiał do badań genetycznych. Jeśli potrzebujesz wsparcia w tym temacie odezwij się
będę myśleć o Was i modlić się, żebyś przeszła to jak najłagodniej
![]()
My zdecydowaliśmy się zbadać tylko płeć, 447zł w testdna. Można wykupić rozszerzone pakiety, by sprawdzić też wady genetyczne. Przysługuje Ci od nich darmowy pakiet do pobrania materiału, w szpitalu też trzeba zgłosić, że chcesz na własną rękę zbadać materiał, np. by skorzystać z prawa do pochówku. Wynik przyszedł ekspresowo na maila, byliśmy zadowoleni, także mogę ich polecićIle kosztuje takie badanie genetyczne?
My w 2022 roku za płeć i panel genetyczny (kariotyp) płaciliśmy 760 albo 780 złIle kosztuje takie badanie genetyczne?