Gosz92
Fanka BB :)
Ech nie wiem co zrobic... juz jestem w szpitalu, dali mi dokumenty do podpisania, mam czas do jutra. Jednak to drugie poronienie pod rzadMy w 2022 roku za płeć i panel genetyczny (kariotyp) płaciliśmy 760 albo 780 zł
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ech nie wiem co zrobic... juz jestem w szpitalu, dali mi dokumenty do podpisania, mam czas do jutra. Jednak to drugie poronienie pod rzadMy w 2022 roku za płeć i panel genetyczny (kariotyp) płaciliśmy 760 albo 780 zł
Koniecznie pogłębienie diagnostykiEch nie wiem co zrobic... juz jestem w szpitalu, dali mi dokumenty do podpisania, mam czas do jutra. Jednak to drugie poronienie pod rzad
Pobieranie materiału niestety nie jest przyjemne, dla niektórych nie do przejścia i to całkowicie zrozumiałe. Nawet jeśli nie zdecydujesz się teraz to i tak po wszystkim przysługuje Ci diagnostyka u genetyka na NFZ, co prawda wtedy nie poznasz przyczyny poronienia, a będziesz miała i tak możliwość przebadania siebie i partnera pod kątem mutacji, kariotypów czy np. trombofilii. Mi samo badanie płci dało spokój, bo mogłam pochować córeczkę i zakończyć tym samym pewien etap.Ech nie wiem co zrobic... juz jestem w szpitalu, dali mi dokumenty do podpisania, mam czas do jutra. Jednak to drugie poronienie pod rzad
Myślimy o Tobie, daj znać, jak już będziesz poBeta 9263 dwa dni temu była 7959 - Lekarz stwierdził że miał nadzieję na większy przyrost więc mam jechać do szpitala na USG.
Też nie mam dobrych przeczuc...![]()
Bardzo mi przykroWróciliśmy że szpitala. I nie wiem jestem i tak załamana.
Pojawił się zarodek i serduszko. Zarodek 0.40cm musiał pojawić się albo wczoraj albo we wtorek a może dziś? Z USG ciąża tydzień młodsza czyli 6tydzien1dzien.
Ale przyrost bety zły no i pęcherzyk ciążowy w formie lejka. Co też nie jest dobre. Krwiak ciut większy... I nie wiadomo czy może ten pęcherzyk zmienił kształt pod wpływem krwiaka?Lekarz powiedział że to też może być oznaką że niedługo wystąpi poronienie...
Płakać mi się chce poprostu, nie wiem co myśleć. Wizyta teraz 2 lutego...
Daj koniecznie znać po wizycie jak się miewa maluchDzisiaj ja wizytuję po dłuższej przerwie. Mimo, że nie mam żadnych powodów do niepokoju - plamienia ustały, objawy dalej silne to i tak mimo wszystko mam jakiegoś stresa… mdłości teraz trochę zmieniły swój charakter - rano jest znośnie, za to popołudniami i wieczorami dosłownie umieram. Siedzę pod kołdrą i nie wychylam nosa, bo mi nawet własne dzieci śmierdzą (wcześniej tylko mąż), mam okropne bóle głowy. I doszły też skurcze wieczorne. Przez to mam problemy z zasypianiem i tłukę się do 3 w nocy. Mimo to nie dociera do mnie, że tam może być już całkiem kształtny człowieczek wielkości 3cm (oby był
). Trzymajcie proszę kciuki
![]()