Passtelova
Fanka BB :)
Edit: piersi znowu napier€&&@&& xD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudowne wieściJa już po wizycie - piękny mały człowiek, 3,87cmulga, radość i wdzięczność
![]()
WspanialeJa już po wizycie - piękny mały człowiek, 3,87cmulga, radość i wdzięczność
![]()
Ta glukoza to niemiarodajnaMam niektóre wyniki badań i jestem w szoku. Nie wiem czy to kwestia laboratorium czy ciąża tak na mnie działa ale TSH spadło mi od dokładnie 12 grudnia z 2,11 na 0,411 , a glukoza która zawsze była powyżej 90 a co najmniej powyżej 80 dzisiaj 72 gdzie norma jest od 70, w dodatku nie planowałam badań więc wypiłam rano kawę i trochę coli
Ale co mnie martwi to wyszły mi bakterie w moczu, nie mam żadnych objawów zapalenia, ani nic więc nie wiem skąd to się wzięło. Dżipiti mówi, że mogła być zanieczyszczona cyclogestem, ale i tak mnie trochę to niepokoi![]()
Wlasnie zerknelam sobie na jej profil I od soboty sie nie logowala, mam nadzieje, ze wszystko ok I bierze po prostu przerwe@Bandytka_hej czy z Tobą wszystko ok? Już bardzo długo milczysz, nie aktualizujesz "kalendarza" , mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje![]()
Również witamy serdecznie, to jesteś prawie identycznie jak jaHej dziewczynypodczytuje Was od samego początku. Jestem mama trójki dzieci i czekamy z mężem na kolejną pociechę. Termin porodu z OM wychodzi 3.09, ale z USG 27.08. Aktualnie jestem w 9tc. Pozdrawiam Was serdecznie