Chilove
Fanka BB :)
Niby tak, ale to i tak nadal kaloryczność niestety dużo większa niż zalecanaTakie zachcianki lepsze niz na slodkie, takze oby tak dalej!![]()
No nic nie poradzę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niby tak, ale to i tak nadal kaloryczność niestety dużo większa niż zalecanaTakie zachcianki lepsze niz na slodkie, takze oby tak dalej!![]()
Właśnie czytałam i rozumiemHej, przez to wszystko co ostatnio się tu działo żadna z nas się nie przywitałarozgość się, fajnie, jakbyś została nie tylko po to, żeby rozmawiać o suplementach
Ja biorę puerię zgodnie z ulotką, czyli jedna kapsułka DHA i jedna z pozostałymi witaminami dziennie. Nie wnikam w temat kwasów, mój lekarz nie ma nic przeciwko i pan tabletka również, zatem mój wybór padł na te![]()
Juz powoli widzę zaczynamy robić prenatalneWłaśnie czytałam i rozumiem
Bardzo współczuję..
U mnie to moja pierwsza ciąża i też się stresuje co to będzie i czy wszystko w porządku, w lutym mam pierwsze badania prenatalne
Ja mam 12 lutegoJuz powoli widzę zaczynamy robić prenatalneja też mam badanie 2 lutego, a teraz w czwartek po południu jadę pobrać krew na test pappa i pigf
Jeśli chodzi o suplementy to ja nie podpowiem bo ja wszystko biorę osobnoWłaśnie czytałam i rozumiem
Bardzo współczuję..
U mnie to moja pierwsza ciąża i też się stresuje co to będzie i czy wszystko w porządku, w lutym mam pierwsze badania prenatalne
Ja już powiedziałam w tamtym tygodniu. Ucieszyli sie bardzo, aczkolwiek widziałam ich zdziwienie na twarzach, że znowu. Bo wiedzą o poronieniu z października.Ja mam 12 lutegodzisiaj jadę do firmy i mam stres trochę bo mam w planach powiedzieć szefowi o ciąży
![]()
Trzymam kciuki za dobre wieściJa na 16.15 jadę skonsultować swoje wyniki i zrobić jeszcze raz USG (na najlepszym sprzęcie i mnie w mieście) z innym lekarzem. Dla swojego spokoju, i usłyszeć co inny lekarz jeszcze na ten temat myśli. Byłam też na becie dziś. Mam nadzieję tylko, że nie zaczęła spadać...