reklama

Sierpniowe mamy 2026

reklama
Hej, przez to wszystko co ostatnio się tu działo żadna z nas się nie przywitała 😢 rozgość się, fajnie, jakbyś została nie tylko po to, żeby rozmawiać o suplementach ☺️

Ja biorę puerię zgodnie z ulotką, czyli jedna kapsułka DHA i jedna z pozostałymi witaminami dziennie. Nie wnikam w temat kwasów, mój lekarz nie ma nic przeciwko i pan tabletka również, zatem mój wybór padł na te 🤷🏼‍♀️
Właśnie czytałam i rozumiem :(
Bardzo współczuję..
U mnie to moja pierwsza ciąża i też się stresuje co to będzie i czy wszystko w porządku, w lutym mam pierwsze badania prenatalne

Właśnie czytałam i rozumiem :(
Bardzo współczuję..
U mnie to moja pierwsza ciąża i też się stresuje co to będzie i czy wszystko w porządku, w lutym mam pierwsze badania prenatalne
Juz powoli widzę zaczynamy robić prenatalne 🙂 ja też mam badanie 2 lutego, a teraz w czwartek po południu jadę pobrać krew na test pappa i pigf

Ja na 16.15 jadę skonsultować swoje wyniki i zrobić jeszcze raz USG (na najlepszym sprzęcie i mnie w mieście) z innym lekarzem. Dla swojego spokoju, i usłyszeć co inny lekarz jeszcze na ten temat myśli. Byłam też na becie dziś. Mam nadzieję tylko, że nie zaczęła spadać...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry