Tego samego dnia, tzn dzisiaj będę miała pobieraną.Ja mam jutro
Krew na pappa miałaś pobieraną wcześniej czy tego samego dnia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tego samego dnia, tzn dzisiaj będę miała pobieraną.Ja mam jutro
Krew na pappa miałaś pobieraną wcześniej czy tego samego dnia?
Trzymam mocno kciuki!!!Dziewczyny, w czwartek wyniki bety miałam 9263 przyrost był malutki w porównaniu z poprzednim wtorkiem gdzie beta była 7936. Dziś poszłam na betę bo w sobotę i mnie nie pobierają niestety krwi i dzisiejsza beta 15338.
Za godzinę wizyta u lekarza... Ja już sama nie wiem co mam myśleć.
Tylko też nie ma co porównywać innych sprzętów i lekarzy. Kiedy kolejna wizyta? Trzymam kciuki dalej!Jestem już po. Pęcherzyk ciążowy wrócił raczej do swoich ksztaltow. O becie powiedział że faktycznie mały przyrost ale tu ważniejsze teraz czy płód będzie rósł. Słyszałam serduszko bije 110 uderzeń.
Ale tak w czwartek na USG w szpitalu zarodek był 0.40 co odpowiadało 6+1 dziś taki sam co wskazuje 6+2.
Powiedział że to mały odstęp żeby stwierdzić czy wszystko rośnie tak jak powinno. Dostałam kartę ciąży, skierowanie na badania. I powiedział żeby krwiakiem się zbytnio nie przejmować bo jakby zaczynał się wchlaniac i że będzie pewnie trzeba pomyśleć później o szwie skoro nie mam prawie szyjki. To tyle![]()
Teraz wizyta u mojego lekarza 2 lutego wieczorem. Do tej pory czekać trzeba i zobaczyć po tygodniu czy zarodek urośnie.Tylko też nie ma co porównywać innych sprzętów i lekarzy. Kiedy kolejna wizyta? Trzymam kciuki dalej!
Kochana, ja w poprzedniej ciąży, w tym samym dniu, dosłownie godzina różnicy, byłam u dwóch lekarzy. Pomiary się różniły o kilka dni, prawie tydzień. Więc jeśli to inny sprzęt, to nie porównuj, ale wiem, że łatwo się tak mówi. Ja mam za tydzień prenatalne i siedzę już jak na szpilkach.Teraz wizyta u mojego lekarza 2 lutego wieczorem. Do tej pory czekać trzeba i zobaczyć po tygodniu czy zarodek urośnie.
Ale się zaczynam martwić że cztery dni temu zarodek był takiej samej wielkości co dzisiaj...
Więc mówisz że dajesz mi nadzieję, że wszystko będzie dobrze?Kochana, ja w poprzedniej ciąży, w tym samym dniu, dosłownie godzina różnicy, byłam u dwóch lekarzy. Pomiary się różniły o kilka dni, prawie tydzień. Więc jeśli to inny sprzęt, to nie porównuj, ale wiem, że łatwo się tak mówi. Ja mam za tydzień prenatalne i siedzę już jak na szpilkach.
Tak jak pisała @Passtelova różni lekarze, różne sprzęty no i młodziutka ciąża, mały pęcherzyk o różnice kilku dni na obranie USG bardzo łatwoTeraz wizyta u mojego lekarza 2 lutego wieczorem. Do tej pory czekać trzeba i zobaczyć po tygodniu czy zarodek urośnie.
Ale się zaczynam martwić że cztery dni temu zarodek był takiej samej wielkości co dzisiaj...
Niee. Już innego lekarza nie ma na celowniku. W moim mieście trudno o dobrego lekarza naprawdę a taki do którego mam zaufanie niestety na urlopie w tym tygodniu więc nie pozostaje mi nic innego jak czekać do poniedziałku i zobaczymy co dalej.Tak jak pisała @Passtelova różni lekarze, różne sprzęty no i młodziutka ciąża, mały pęcherzyk o różnice kilku dni na obranie USG bardzo łatwo
Pozostaje tylko cierpliwie czekacchyba, że chcesz jeszcze innego lekarza odwiedzić ale czy to ma sens