Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jutro cię pewnie wypuszczą.Natkusia- na pewno albo chłopcy albo dziewczynki, przy jednojajowym nie ma szans na parkę ;-)

trochę bardziej mnie dzisiaj brzuch boli i kłuje w lewym jajniku..
w nocy obudził mnie ból i przez cały dzień pobolewa mnie brzuch.. w końcu zadzwoniłam do lekarza.. powiedział, że u nas jest jelitówka i dużo ciężarnych zgłasza się z bólami.. jak wziełam nospe i luteine to nie jest to ból z macicy i on stawia na jelita. A fatycznie wczoraj mnie przeczyściło
tak więc dzisiaj leżę cały dzień w wyrku i odpoczywam :-)
za to mój P ma od 23.12 do 06.01 wolne więc on teraz przejął pałeczkę w domu

i to o byle co. A w dodatku jego kochana mamusia dokłada. Czasem mam ochotę spakować się i małą i wyjechać na trochę do rodziców i odpocząć od niego.
Mnie mdłości dalej męczą no i jeszcze doszła ogromna zgaga
W poprzedniej ciąży męczyła mnie do porodu i pomagało tylko reni.

Rozumiem. Myślałam, że zrobiłaś to z premedytacją ;-) Ja termin z Zosią miałam na 20.06. (przez całą ciążę był brany pod uwagę tylko OM) i byłam jedną z ostatnich w kolejce na czerwcówkach. I strasznie się wkurzałam, gdy laski zaczęły się "sypać" a ja się nie mogłam doczekać ;-) I powiedziałam sobie, że następnym razem jak mi termin wypadnie pod koniec miesiąca to zapiszę się do następnego miesiącaMAĆKU ja sobie wyliczyłam termin na 2.08 bo miałam cykle 32-dniowe ale mój ginek podał mi datę 26 lipca jako termin. Maluch jest młodszy o ok 6 dni ale lekarz powiedział, że to się wyrówna z czasem (z Michałem też tak miałam) no a i tak wszyscy patrzą na termin OM, w szpitalu też. Więc ogólnie rzecz biorąc dzisiaj kończę 10tc ;-) A mimo tego, że mam termin na lipiec i tak czuję się sierpniówką i zostaje z Wami![]()
Na szczęście teraz jestem na początku listy.A kiedy w końcu urodziłaś?GORGUSIA ja w pierwszej ciąży miałam termin z OM na 26 czerwca a USG 7 lipca i wszędzie gdzie byłam, łącznie w szpitalu patrzeli tylko i wyłącznie na termin OM więc teraz z lekarzem uznaliśmy, że te 5 dni różnicy nie jest dużo, pewnie się wyrówna i zostawiliśmy termin OM (26 lipca)

Hej
Ja się boję zapeszyć, ale dziś rano nie było plamienia :-) kurde może wypuszczą mnie jutro do domu i będę sobie leżała w domku :-)
Miłej niedzieli sierpnióweczki
Ja miałam frytki. Pierwsza ciążowa zachcianka ;-)Co gotujecie na obiadek ?