• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2014

Hej
No to mam już wszystkie rzeczy dla Kornelci poprasowane i obok mnie leżą naszykowane dwa komplety na wyjście ze szpitala i tak cudnie pachną! już zapomniałam jak pachną takie rzeczy! jeszcze tylko cierpliwie poczekać na Kornelcię, niech ona cała i zdrowa przyjdzie na świat i będzie git
Muszę spakować jej torbę do szpitala bo moja już gotowa od miesiąca.
Właśnie robi mi się zapiekanka :-) a ja zaległam na kanapie po tej dzisiejszej aktywności :-) głodna jestem ale już poczekam aż ta zapieknka dojdzie, jeszcze jakieś 20 minut

Martuska jakby znów coś się działo to jedź lepiej na tą IP

Sierpniowa ładuj baterie i najwyżej dokończysz jutro :-D no u nas też gorąco ale ja tradycyjnie nie narzekam ;-)bo upały lubię! a w domu mam w miarę chłodno, w aucie klimę, a na dwór staram się nie wychodzić :-D a i kostki jakimś cudem na razie nie spuchnięte

Fiufiu właśnie przypomnij swoje wskazania do cc. ja tam nawet nie myślę o sn ;-)strach mnie paraliżuje

Ma_Dunia oby tata jak najdłużej cieszył się wnukami &&&&&&&&& wow elektryka???

Gorgusia ah te chłopy. Mój też nie za wiele mi pomaga w domu :-(dziś jak wróći to ma przywiesić mi półkę na kosmetyki małej i złożyć łóżeczko. Mam nadzieję, że da radę to zrobić, bo jak nie to będzie awantura ;-)

Katushka gratuluję skończnego 37 tc!

Natkusia Ty jutro :-)

Madison jak w domu?

No nic idę teraz leżeć ;-)

reklama
Ja wygoniłam pomocników i zaległam do łóżka , bo czuję, że Młody napiera. U kota coraz lepiej więc z każdym dniem odczuwam coraz większą ulgę. Byleby tylko wymiotować przestał. Mam zamiar nadrobić zaległości na bb, ale czuję jak mnie senność ogarnia;)

Mi położna mówiła jak odróżnić wyciekanie wód od siusiania, albo innych wydzielin. Wody jak zaczną się sączyć to sączą się cały czas, mniej lub wiecej. Inne "wydzieliny" polecą i przestają. A ponoć ciężarne na IP po zsikaniu to standard;)

Caltha co do tych brodawek, to Pani dermatolog stwierdziła, że są to włókniaki, w ciąży nie da się nic z tym zrobić. Trzeba po ciąży poczekać byc może w przeciągu 2-3 m-cy zniknie, a jesli nie to mozna to na NFZ zamrozić, ale to nie daje 100% gwarancji, że się nie odnowią w innym miejscu. Najskuteczniejszy jest laser. Zobaczymy może znikną.

gorgusia i nie boi się mąż mówić, że jesteś nerwowa. Mój kilka razy powiedział, że jestem upierdliwa, a ja mu na to, że wiem, i co mi zrobi.:-D Ja uważam, że mi wolno - chwilowo.:laugh2:A co do zachowania syna, to może on już bardzo odczuwa, że niedługo przybędzie nowy członek rodziny i może próbuje zwrócić na siebie uwagę. A co do męża to mój nikogo nie usypiał, oprócz siebie. Śpi jak niedźwiedź i też mnie wkurza.:wściekła/y:

Ewcol współczuję, najgorsze jak się ma wydatki, a tu niespodzianka jeszcze kolejny.:szok: Ale trzeba to naprawić jak najszybciej, po transport do szpitala potrzebny.

Asiołek odpoczywaj, ja zaliczyłam rano dermatologa i 2 sklepy,a teraz leżakuję, może trochę odpocznę i muszę jeszcze uprasować firanę do sypialni.

Fiuufiuu i to własnie tak jest, wystarczy wyjść z domu i kasa leci..... Jak coś mam kupić przez internet to się jakby zastanawiam, a jak zobaczę na własne oczy to nie ma miłosierdzia dla kredytówki.:-)

MartuŚka chyba warto sprawdzić, choć ja też mam wydzielinę raczej wodnistą. Ale ja bym sprawdziła, żeby później nie żałować.

Madison mysl o tym, że domu czeka stęskniony synuś, a dziewczynki mają wspaniałą opiekę.

Ma_Dunia współczuję bardzo twej paskudnej choroby w rodzinie, ja w zeszłym roku przeszłam to z teściem. Musicie być bardzo dzielni.

Kaspian oj ja tez poleżałam, ale musze się za coś wziąć bo ja natury ość ruchliwa jestem:-D

Ulika do 37 już niedługo, lepiej wypoczywać.

Gorgusia własnie mój M. się przebudził, teraz musi dojść do siebie, później pójdzie ćwiczyć, kąpiel, kolacja i spanie:wściekła/y:. Chyba lepiej jakby dalej spał.

Co do golenia to jakoś sobie radzę, golę maszynką elektryczna na oślep, a potem idzie w ruch lusterko - różnie to bywa i nanosze poprawki, ale wolę to sama zrobić.:-)
A jesli chodzi o wydzielinę, to rzeczywiście jest jest zdecydowanie więcej.

Hej,spalam,mała dzis bardzo ospala nie czuję od rana...muszę zjeść coś i poczekać.
No moje wskazania to miesniak (10cm średnicy)i porod kleszczowy poprzedni z uwagi ma za wąskie wyjście. Więc raczej tu nie poszaleje. Aj ziem tego zurku,mamy mieć dzisija gosci...nie chcę,bo latam po domu w majtach,a tak sie ubrac trzeba.Martuska,co to sie dzieje? Hmmm

Ja korzystam tylko z aplikacji w telefonie i tak źle jak piszecie to nie mam. Gdyby tylko like dodali to dla mnie byłoby super.

Mam takie dziwne uczucie parcia Młodego na dół. Nie na samą szyjkę bo to przerabiałam i jest inaczej. Napiera mi na tylnią część, jakby cały czas mi się kupę chciało. Wiem , ze to nie to bo jestem wypróżniona. Jak leżę to jest ok. Miała któraś tak z Was?

Monya ja mialam tak jak rodzilam Maxa ;)
Jesli chodzi o apke to tak juz ktorys dzien jest masakra jak diabli.Ale przyznam ze i normalnie wkompie mnie juz kilka razy wyrzucilo.Wczoraj sie napisalam napisalam na wieczur i aaaaaaaaaaaaa...
No niewazne.
Dzisiaj raczej do kompa sil juz niemialam siasc.Rano bylam oddac krew i cenne zloto ;) potem zrobilismy zakupy bo mi sie zachcialo chili con carne ojeju jak mi sie go juz od dawna chcialo hihi.I dzisij mam mega poyc a slodkie.o normalnie jakbym moglato m niewiem ile zjadla i tak juz sporo zjadla bo chyba z 8 mini batonikow no fakt one male bo na kesa ale dobrze ze wiekszosc z orzechami to nietkne :D
Dzisiaj i ja wkraczam w 36 tydzien,
Wzielam sie za zrobienie prowizorycznego pediciuru mowie prowizoryczny bo ja raczej duzo niezdzaialam :Dteraz jeszcze na wypilowane stopy nalozylam pol tubki kremu z shola zawinelam skarpetki z foli sniadaniowej hihi i znow leze.Zreszta ja juz nic innego nierobie :D
Babcia sie wziela ze generalne sprzatanie kuchni skacze postole i myje szafki uklada i tak dalej.Az sie boje tam isc a tym bardziej boje sie ile juz rzeczy pobila:szok:
Dziewczynki ja was czytalam tylko z rana bo wtedy jeszcze dzialalyscie w telefonie. A widze ze duzo duzo naskrobalyscie wiec ide was "przeleciec" co sie dzialo.Aha gdzies bylo o wtawianiu fotek z 36 tygodnia ale niemoge znalesc gdzie??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry