Hej
No to mam już wszystkie rzeczy dla Kornelci poprasowane i obok mnie leżą naszykowane dwa komplety na wyjście ze szpitala i tak cudnie pachną! już zapomniałam jak pachną takie rzeczy! jeszcze tylko cierpliwie poczekać na Kornelcię, niech ona cała i zdrowa przyjdzie na świat i będzie git
Muszę spakować jej torbę do szpitala bo moja już gotowa od miesiąca.
Właśnie robi mi się zapiekanka :-) a ja zaległam na kanapie po tej dzisiejszej aktywności :-) głodna jestem ale już poczekam aż ta zapieknka dojdzie, jeszcze jakieś 20 minut
Martuska jakby znów coś się działo to jedź lepiej na tą IP
Sierpniowa ładuj baterie i najwyżej dokończysz jutro
no u nas też gorąco ale ja tradycyjnie nie narzekam ;-)bo upały lubię! a w domu mam w miarę chłodno, w aucie klimę, a na dwór staram się nie wychodzić
a i kostki jakimś cudem na razie nie spuchnięte
Fiufiu właśnie przypomnij swoje wskazania do cc. ja tam nawet nie myślę o sn ;-)strach mnie paraliżuje
Ma_Dunia oby tata jak najdłużej cieszył się wnukami &&&&&&&&& wow elektryka???
Gorgusia ah te chłopy. Mój też nie za wiele mi pomaga w domu :-(dziś jak wróći to ma przywiesić mi półkę na kosmetyki małej i złożyć łóżeczko. Mam nadzieję, że da radę to zrobić, bo jak nie to będzie awantura ;-)
Katushka gratuluję skończnego 37 tc!
Natkusia Ty jutro :-)
Madison jak w domu?
No nic idę teraz leżeć ;-)
No to mam już wszystkie rzeczy dla Kornelci poprasowane i obok mnie leżą naszykowane dwa komplety na wyjście ze szpitala i tak cudnie pachną! już zapomniałam jak pachną takie rzeczy! jeszcze tylko cierpliwie poczekać na Kornelcię, niech ona cała i zdrowa przyjdzie na świat i będzie git
Muszę spakować jej torbę do szpitala bo moja już gotowa od miesiąca.
Właśnie robi mi się zapiekanka :-) a ja zaległam na kanapie po tej dzisiejszej aktywności :-) głodna jestem ale już poczekam aż ta zapieknka dojdzie, jeszcze jakieś 20 minut
Martuska jakby znów coś się działo to jedź lepiej na tą IP
Sierpniowa ładuj baterie i najwyżej dokończysz jutro
no u nas też gorąco ale ja tradycyjnie nie narzekam ;-)bo upały lubię! a w domu mam w miarę chłodno, w aucie klimę, a na dwór staram się nie wychodzić
a i kostki jakimś cudem na razie nie spuchnięteFiufiu właśnie przypomnij swoje wskazania do cc. ja tam nawet nie myślę o sn ;-)strach mnie paraliżuje
Ma_Dunia oby tata jak najdłużej cieszył się wnukami &&&&&&&&& wow elektryka???
Gorgusia ah te chłopy. Mój też nie za wiele mi pomaga w domu :-(dziś jak wróći to ma przywiesić mi półkę na kosmetyki małej i złożyć łóżeczko. Mam nadzieję, że da radę to zrobić, bo jak nie to będzie awantura ;-)
Katushka gratuluję skończnego 37 tc!
Natkusia Ty jutro :-)
Madison jak w domu?
No nic idę teraz leżeć ;-)
A co do zachowania syna, to może on już bardzo odczuwa, że niedługo przybędzie nowy członek rodziny i może próbuje zwrócić na siebie uwagę. A co do męża to mój nikogo nie usypiał, oprócz siebie. Śpi jak niedźwiedź i też mnie wkurza.
Ale trzeba to naprawić jak najszybciej, po transport do szpitala potrzebny.