reklama

Sierpniówki 2014

Ale meeeeeeecz :-) no kino normalnie :-) 5 goli Niemców a to dopiero 30 minuta :-)
Ewaelinka mam nadzieję ze z tej radości i emocji nie zaczną się hurtem porody na oddziale ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Szkoda mi placzacych brazylijczykow :-/ o dziwo tu panuje cisza pewnie po meczu wszedzie bedzie slychac fojerwerki :-/
Ale szkoda ze nie ma zacietej walki i emocji bo to juz na wygrany mecz wyglada -mozna spac ;-)

Ja naprawdę nie umiem się podniecać piłką nożną, mój D. ogląda ale tak jednym okiem, poszłam jak zaczął rechotać i chciałam zobaczyć co go tak cieszy to było 4:0 potem znowu zaczął rechotać to pewnie ten 5-ty :-)

Spirytus rektyfikowany kupujemy w monopolowym :-) salicylowy w aptece, różnią się od siebie tym, ze ten z monopolowego ma czystsza postać i jest destylowany... A salicylowy to troszkę taki denaturat :-)

Mecz stal się nudny hi hi hi

Ostatnia edycja:
Mnie też ten sport nie podnieca :)) mojego K. też nie. Ale to oglądamy oboje i jesteśmy w szoku :D

Asiołek czyli u mnie chcą ten z monopolki w czystej postaci? :))

reklama
witam wieczornie:-)

duchota taka dzis byla i gorąc ze ledwo co funkcjonowalam..po poludniu nawet taka fest burza była, mój synek przestraszony, chodzil za mną krok w krok...ja sie wzielam za pisanie pracy bo musze sie uwinąć z I rozdzialem dopóki się maluch nie urodzi...potem bedzie ciezko...ale idzie mi to jak krew z nosa:rofl2:

ja tez oglądam te rozne programy o porodach..dzis lecial jakis polski na tvn style i ogladalam razem z synkiem...on ze mna czesto to ogląda, bo stwierdzilam ze powinien wiedziec jak sie to odbywa...no i mój synus powiedzial ze na poród ze mną nie idzie bo nie wytrzymał by patrzec jak cierpie...kochany jest:rolleyes2::-)
u mojego męża jest kolega i mecz oglądaja też....

przeczytałam 2 ostatnie strony, jestem dzis padnięta chyba z tego gorąca i od myślenia intensywnego:-D
jutro postaram sie byc na biezaco , buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry