reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Niedawno wróciłam od rodziców - ale mi się nic nie chce.
Myślę wejdę na forum poczytam i co widzę???? Dyskusję o meczu piłki nożnej:-D:-D:-D Aź mój P z ciekawości jak mu powiedziałam włączył na mecz żeby zobaczyć o co chodzi:tak: Dziewczyny normalnie zadziwiacie mnie :tak: Ewaelinka coś czuję, że zaczną się w szpitalu "hurtowe" porody z tej ekscytacji;-)
Wybaczcie, że nie odniosę się do każdej z osobna ale włączył mi się tryb "nie chce mi się" jedyne co mi się chce to spać
Miłego wieczoru kochane i proszę się nie rozpakowywać

No to fajnie dzis byc Niemcem ;)

Przespalam gole nr 6 i 7, ale potem niestety musiałam zaczac odciagac mleko.
Chyba juz koło litr dziennie robię. I juz mam dosyc, a to nawet nie poczatek.

Spokojnej nocy!

To strasznie krótka ta drzemka była;)

Dobrej nocy. Ja jutro do lab idę i tego gbs pobrać , a potem może jakiś shoping w klimatyzowanej galerii?Jutro mam obstawę więc mogę wypuścić się trochę dalej ;) sama nie wiem co ja z tą wolnością zrobię...

Jak się skończyło? Co za paskudna noc... Gorąco jak w piekle. Do tego jak na złość siku cisnelo a muszę wziąć do badania,więc trzymam....
Madison- to żeś sobie mleczną drogę wypracowała :-) super,choć wiem że takie ściąganie to zajmująca sprawa...

reklama
Hej hej :-)

Oj to pełnia napawa nadzieja ;-)

Ja meczu nie ogladalam.. te upaly mnie mecza strasznie :sorry2: i poszlam spac..

MADISON no pieknie laktacje rozkrecilas :-) ale od pt bedziesz dziewczynki przystawiac?

GORGUSIA u mnie gdyby nie wiatrak to masakra by byla w nocy..

ASIOŁEK coz za wiedza na temat spirytusu ;-)

CARINE słodki ten Twój synus :tak:

MONIA ja chyba wiekszosc ostatnio ma tryb 'nie chce mi sie'

EWAELINKA jak tam? A szompital tak jak u nas hotele :-D

Ojj musze pogadac z moim G.. moze tez skoczymy do jakiejs galerii na shopping :-)

Miłego!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry