reklama

Sierpniówki 2014

Asiołek Izis Olciak mam to samo, moj tato zmarl gdy bylam w pierwszej ciazy w 26 tygodniu, mojego m rowniez tato nie zyje i strasznie zaluje ze moje dzieci nie beda znac milosci jaka daje dziadek.

reklama
wchodzę na forum, żeby móc kolejnej mamusi gratulować, ale tu żadna donoszona nie rodzi, łącznie ze mną:-D
ja już od niedzieli męza w obroty wzięłam, z czego mężuś ma satysfakcję, ;-)a tu się nic nie dzieje.....

udanego dnia!!! ja znowu leniwie do poludnia,bo juz nie mam co robić.... chyba ze w okna wejdę i umyję, ale w taką pogodę to nawet mi się nie chce

Ewaelinka norma dla.ciężarnych wynosi do 120 godzinę po posiłku.
Moja mała coś dziś miej ruchliwa, nie wiem czy się martwić czy to przez tą pogodę i się nie denerwować

Nie denerwuj się :) moja od 2 dni mniej ruchliwa. Tak jak ja :D

U nas dzisiaj dużo chłodniej bo 21 stopni. A słońca to nie ma już od wczorajszej burzy :)

Byłam wczoraj na placu zabaw ze znajomą i jej córką. Z dwiema dziewczynkami wlazły na takie coś, dosyć wysoko u usiadły na samej górze na obrzeżach. Nikt się nie przejmował, dla K. to też normalka, a ja cała w stresie...że się któraś zachwieje, że jedna drugą przypadkiem zepchnie etc. Muszę coś z tym zrobić chyba bo ze swoim dzieckiem to ja zwariuje :)

Brakuje każdego z rodziców jeżeli relacje były dobre. Ja akurat zawsze wspominam moją Mamę :)
Mój Tato jeszcze żyje ale jesteśmy bardzo daleko od siebie.

Ewcol powiem Ci , że w ostre upały u mnie też jakby ciszej w brzuchu... od wczoraj aż do teraz absolutna cisza... potem kilka ruchów i pewnie znów będzie cisza... też nie lubię takich zastojów. Wolę takie regularne kopniaczki ;) aby było wiadomo, że wszystko jest ok...

U mnie wiatrak już chodzi... i znowu jestem głodna... a nie wiem co bym zjadła... i tak w kółko ihihihihihi

Chciałam zapytać czy Was też tak ostatnio bardzo piersi bolą?

Hej dziewczyny
ja się wczoraj wieczorem spotkałam z moją przyjaciółką i nagadać się nie mogłyśmy. ona w marcu urodziła synka i mały jest przesłodki! siedze sobie z nim i gadam do niego, że mam w brzuszku jego narzeczoną, a on się aż w głos śmiał jak mu to opowiadałam
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
i ogólnie on się ciągle śmiał. fajny mały, taki pogodny.

Gorgusia eh randka z mężem, też mi się marzy, ale nie wiem czy się uda. on tak długo pracuje, ciągle nie ma czasu, późno wraca, jest zmęczony, a weekendy spędzamy na działce z Martynką

Martuśka92 powodzenia w sprzątaniu. ja planuję jutro. a pampersy dla nas najlepsze były te zielone

Fiufiu mi się śniło, że miałam cesarkę, ale to było takie głupie. zaraz po wyjęli mi cewnik, zostawili na korytarzu na siedząco - o masakra jakaś :no: u nas jako dowód ubezpieczenia wystarczy PESEL, bo jest jakiś elektroniczne połączenie z NFZ i wszystko w komputerze sprawdzają po PESEL-u

sylwia_k o matko tosz rodzinka! ale u mnie jest podobnie niestety. ja na L4 jestem od 20.05 i nie mam na razie żadnej kasy i ciekawe kiedy dostanę. na razie dostałam decyzję o przyznaniu zasiłku chorobowego, ale kiedy pieniądze?

martuskaa a mój mąż już nie chce , żeby brać go w obroty :-(mówi, że się boi :-(

No jak tam donoszone dzieciaczki? żaden nie chce wyjść? ;-)

Ja uciekam auto rejestrować ;-)

reklama
Ewcol, a ta norma nie jest do 140???
Ja w weekend miałam 140 godzinę po i myślałam, że to ok. Fakt, że ten posiłek to były 2 porcje lodów i ciastka...

Sierpniowa, haha widzisz jak dobrze, że jest forum :)

Jeju dziewczyny, ja się denerwuję, bo mała tak słabo się rusza od wczoraj. Ledwo puknie co jakiś czas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry