Hej dziewczyny
ja się wczoraj wieczorem spotkałam z moją przyjaciółką i nagadać się nie mogłyśmy. ona w marcu urodziła synka i mały jest przesłodki! siedze sobie z nim i gadam do niego, że mam w brzuszku jego narzeczoną, a on się aż w głos śmiał jak mu to opowiadałam
i ogólnie on się ciągle śmiał. fajny mały, taki pogodny.
Gorgusia eh randka z mężem, też mi się marzy, ale nie wiem czy się uda. on tak długo pracuje, ciągle nie ma czasu, późno wraca, jest zmęczony, a weekendy spędzamy na działce z Martynką
Martuśka92 powodzenia w sprzątaniu. ja planuję jutro. a pampersy dla nas najlepsze były te zielone
Fiufiu mi się śniło, że miałam cesarkę, ale to było takie głupie. zaraz po wyjęli mi cewnik, zostawili na korytarzu na siedząco - o masakra jakaś

u nas jako dowód ubezpieczenia wystarczy PESEL, bo jest jakiś elektroniczne połączenie z NFZ i wszystko w komputerze sprawdzają po PESEL-u
sylwia_k o matko tosz rodzinka! ale u mnie jest podobnie niestety. ja na L4 jestem od 20.05 i nie mam na razie żadnej kasy i ciekawe kiedy dostanę. na razie dostałam decyzję o przyznaniu zasiłku chorobowego, ale kiedy pieniądze?
martuskaa a mój mąż już nie chce , żeby brać go w obroty :-(mówi, że się boi :-(
No jak tam donoszone dzieciaczki? żaden nie chce wyjść? ;-)
Ja uciekam auto rejestrować ;-)