natkusia- lekarz zlecił mi już obciążeni eglukozą 75g. bo ja nie jestem chuda i chce za wczasu miec wyniki. pewnie niestety za 2-3 miesiace znowu bede musiala miec test. no ale czego sie nie robi dla dziecka.
w poprzedniej ciazy 50g jakos uszlo ale dzisiaj mi tak slabo,ze ledwo stoje na nogach.z labolatorium w taksowke i di=o domu prosto do kibelka zwymiotowac. teraz mi troche lepiej ale az mi sie rece trzesly.wrrrr
beetka- w kamieniu to tragedia.ale ja jestem zdania,ze wieksze kary nic nie zmienia. jest przyzwolenie spoleczne na jazdę na gazie, bo co tam dwa piwka... wszyscy,ktorzy godza sie i pozwalaja prowadzic po alkoholu sa wspolwinnymi takich tragedii.
co do tej kobiety z dwoma promilami,to si eokazalo,ze ona poprzednie dziecko tez urodzila na gazie, 2,5 miala poltora roku temu...i znowu ten sam problem....aj szkoda gadać.
lepiej zająć się tematami lekkimi teraz. ja to sie bardzo szybko denerwuje niestety.
nudno mi samej,raptem 4 dzien,a mi si ejuz wyc do ksiezyca chce. za tydzien moj lobuz z tesciowa przyjedzie, to sie wytulimy
no i z tesciem sie umowilam,ze oficjalnie idę na l4 ale pracowac dalej sobie bede. dwie pensje bedą płynęły przez jakiś czas. bedzie słodko!