To witam sie i ja!
Madison- dołączam sie do tych co sa zazdrosne o Twój płaski brzuch

Izis- mi lekarka tez nie kazała liczyć ruchów. Jak czuje, ze sie rusza to znaczy, ze wszystko jest ok.
Asiolek- super ta twoja klinika i ceny przyzwoite

Monya- jezeli kładąc sie na plecy nie masz duszności to chyba oznacza, ze mały nie naciska na żyłę, wiec nie ma co sie stresowac.
Angie- a moze twój organizm reguluje sie do rytmu dziecka

Ulika- a bratowe i siostry męża maja juz dzieci? Bo jak nie to moze nawet nie wpadły na to, ze potrzebujesz pomocy. Ja przed moja ciaza tez byłam nieświadoma, ze taka pomoc sie przydaje

Natkusia- trzymam kciuki za rychły porod

Fiuufiuu - bardzo ładnie!
Gawit- ja tez chyba najlepiej sie czuje jako blondynka.
Olciakk- szybkiego powrotu do zdrowia
Martuśka- ja to miałam przeczucie, ze to ty bedziesz następna ... Chyba za słabo te podłogi szorowalas

Wkasia- bo ładne masz te włosy, wiec nie dziwie ci sie ze szkoda ścinac

Atana- tez miałam "gotycki" okres, tylko ze u mnie było mrocznie

przeszło mi jak byłam u lekarza i zapytał sie mnie, czy sie dobrze czuje .... I poczułam, ze wcale nie pyta mnie o moje samopoczucie

Martuska92- ładna waga młodego

Kaspian- trzymam kciuki, zeby wszystko było ok
Carine- pewności 100% nie miałam, ale przeciwciała wyszły wiec jest ok.
Co do tych rewelacji o terminie porodu to jakaś mądrość z onetu wiec mysle, ze mozna uznać, ze sie nie znają

nie chciałam straszyć

Barbarka- ja tam widzę szczupła laske na zdjęciu

Izis- po liściach własnie nie powinno sie ńic czuć. One podobno działają tak, ze wzmacniają skurcze tylko w odpowiednim momencie tzn porodu. A przed porodem uśmiezaja bóle dlatego moze sie zdążyć, ze nie bedzIesz czuła skurczy przepowiadajacych - troche taka naturalna nospa

Justyna- ja tez bardziej końcówka sierpnia

Magda- mi tez ta herbatka smakuje
No i kciuki za Calthe bo to chyba dzisiaj wielki dzien.