Witam sie :-)
Magda ale czad I do tego wygrana :-)
Gwiazdeczka jeszcze nie rozpakowana a niema jej na liscie.
Carine Zapomnialam o tc, potem podesle.
Mam pytanko odnosnie watku dzieciowego, gdzie moglybysmy umieszczac np.pytania etc. Ostatnio kilka zadalam I nikt nie odpowiedzial.. Co wy na to?
Dzis przychodzi polozna, moze dowiem sie jak waga malego. I Pochwale, wydoil dzis 120 ml!!
Mamy tez problem z brzuszkiem po wit. D3. Ja sie daje z jedzeniem? Wczoraj nie dalam I obylo sie bez bolu..
Do tego, do cholery zas mleka Dostalam.. Nie bylo juz nic, Zreszta mowili, ze leki silne zblokuja I raczej owulke wywolaja, tez mi sie zdaje, ze @ juz Dostalam :/ kamienie zniknely 2 dni ciszy a dzis zas sie leje strumieniami.. A jak malego karmie czy Tule to boli.. Juz pomyslalam, moze sprobuje ale teraz jak Tak jada a Ja zero doswiafczenia to nie bede dziecka meczyc..
Starsza na 11 z mezem do lekarza, kaszle I goraczka jest potworna Nadal, jak zbijamy zle nie jest, Wczoraj Caly dzien z nami grala tylko o malego sie Troche pietram.
Jutro vizytorka, w srode pigula do mnie, krew pobrac I malego polulac a w czwartek babeczka z cansilu wiec zawalony tydzien mamy.