Hej hej :-)
nowe mamuśki - GRATULUJE :-) pięknie się u nas robi

ale jeszcze sporo ciężarówek

trzymam &&&&&&&&&&&&&
U nas ok.. od dzisiaj jestem z chłopakami sama i jakoś dajemy radę, byliśmy nawet na dworze :-) chłopcy właśnie śpią a ja mam chwilę dla siebie.
W nocy Wojtuś budzi się na karmienie 2-3 razy. Chyba już się przyzwyczaiłam do tych nocek bo nie czuje zmęczenia/niewyspania.
Nie wiem czy wchodzicie na lipcówki ale spodobał mi się wątek "Porady na CITO" - szybki i konkretny. Ktoś ma problem, pytania to zadaje je a reszta odpowiada bez zbędnych komentarzy. Może taki wątek chcecie? Myślę, że on się przyda
LILITH ja wit DiK podaje po kąpieli przed karmieniem. Nie słyszałam aby po tych wit bolał brzuszek..
PIECE Wojtuś w szpitalu był szczepiony na [FONT=Arial CE, Arial, Helvetica, Helvetica CE][SIZE=-1]WZW typu B i gruźlice. Następne szczepienie mamy za 4 tygodnie.
CARINE tyle już jest mamusiek, że masz spore zadanie aby ogarnąć listę ;-)
MADISON wierzę Ci z tym odciąganiem.. ale skoro masz mleka to szkoda byłoby zaprzestać.. a małe nie chcą ssać z piersi? Widzę, że panny dają popalić ojj będą charakterne
MAGDA jesteś ekspres!
CWIKLA jaka waga dziecka to dowiesz się po porodzie.. wiadomo jak jest z tym USG
KAMI to ładnie mały przybiera.. oby tak dalej
FIUFIU raczej nie ma opcji, że kikut jest za długo.. jak z nim się nic nie dzieje to ok

my mięliśmy 12 dni i jak byłam z małym u pediatry i już tak ledwo się trzymał to lekarka wzięła sterylne nożyczki i go ucieła ;-)
U nas przeszła masakryczna burza z nawałnicą

ale już po.. [/SIZE][/FONT]
Miłego!