Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wit d3 podaje sie zawsze Carine dzieciom. Wit k. Podaje sie gdy karmisz tylko mm. Ją mimo,że mleka mam tyle,co kot naplakal,to k.nie podajędzirki Natkusia,tyle,że kikut nasz trzyma sie mega mocno....nic nie chce odłazić
Z tymi szczepieniami dziewczyny to raczej chodziło mi czy wiecie jaki konkretnie tym szczepionki teraz podają na to wzw typ B - nazwa producenta...to chyba powinno być w książeczce wpisane...bo sie zastanawiam czy coś zmienili w tym temacie po tym jak była afera że niektóre szczepionki fundowane przez Państwo zawierały szkodliwe substancje. Mój M, wczoraj przekopywał internet w tym temacie ale ze świeżymi informacjami jakoś tam ciężko
natkusia lub carine dodacie mnie do zamkniętych wątków?
Co do wit K to ja mam informację, że ją podaje się tylko i wyłącznie przy karmieniu piersią, przy mm nie (i tak podawałam Martynie) wit d zawsze a zwłaszcza zimą jak słońca mało (Martynka miała duże ciemiączko i długo nie chciało zarastać więc miała zwiększoną dawkę wit d)
Lilith problemy z brzuszkiem to właśnie bardziej od wit k (tak słyszałam) niż od d. co do wątku dzieciowego - moim zdaniem chyba bardziej przyda się coś takiego co pisze Natkusia "porady na CITO"
mi na noworodkowym tylko ksiazeczke zdrowia wydali a po wypis mąż dzis pojechal..nic mi nie mowili co do witamin a ja zapomnialam zapytac;/ ale jutro jedziemy zarejestrowac kurczaczka do przychodni to mam nadzieje czegos sie dowiemy
a powiedzcie mi jak dziecko dlugo spi to budzicie na cyca co te 3 h czy dajecie mu sobie pospac..mi w szpitalu mowili ze dziecko co 3h powinno zjesc wiec jak dlugo spi, wybudzac.jak wy robicie?
Madison no właśnie też się zdiwiłam jak mi ostatnio powiedzieli no ale to już ich postanowienie więc ja tam nie wiem
Natkusia jestem za stworzeniem takiego wątku jak najbardziej bo tak jak lilith pisze często się gubią nasze pytania w gąszczu postów
Zmykam zbierać się do rodziców - normalnie się zapłaczę zaraz - wpadnę wieczorkiem Was poczytać
Miłego popołudnia