Witam
U nas w nocy znów powtórka z rozrywki, z tym, że mała nie płakała, a po prostu nie spała 3 godziny i chciała oglądać świat

Płakała po odłożeniu do łóżeczka

no cóż - trzeba to będzie jakoś zmieniać, ale na razie nie mam na to pomysłu ;-)
Miała dziś pierwszego gościa - była moja chrzestna na chwilkę :-) starsza dostała jakieś stempelko-mazaki z brokatem więc projektuje
Ewaelinka ojej! współczuję i zdrówka dla małej życzę!
Annias piękna
WKasia kiedy wyniki bilurubiny? u mnie wczoraj położna też mówila, że mała jest jeszcze żółta ale nic nie kazała badać. Zobaczymy co lekarz powie
Sierpniowa dasz radę! ja się boję jedynie swojego zmęczenia, bo jak młoda mi tak co noc będzie po pare godzin czuwać to cienko to w końcu widzę
Gorgusia moja Martynka pierwszą całą noc przespała jak miała ponad 2 lata

liczę na to, ze Kornelka będzie bardziej łaskawa w tym temacie
Atana ja tak dobrze wspominałam pierwszą cesarkę, przy tej było już dużo gorzej :-(
ale nagroda jaką dostałam jest warta wszystkiego

najważniejsze, że Kornelka zdrowa
Asiołek dobrze, że dochodzisz do siebie! do soboty jeszcze parę dni więc obyś się lepiej poczuła. Ja też mam bladą cerę (podobno) hemoglobina w szpitalu była niska, dostałam żelazo i biorę + to moje ciśnienie które nadal mi skacze jak nie wiem co
magda37 oj współczuję , a monitor oddechu macie?
Dziewczyny czy Wasze maluszki mają ulubiony boczek tzn stronę na któej lubią/wolą leżeć? Kornelia ma i strasznie się wkurza jak kładę ją na tym drugim boku, ale ja oczywiście matka uparta się nie poddaję ;-) a no i załapała smoczek - ten co
macku wklejała! wiec i u nas sprawdził się kauczukowy okrągły
Matko nie wiem ile pisałam tego posta, ale ze 3 godziny spokojnie