Fiuufiuu - może daj jej pieluszkę flanelową pod główkę? Ten materiał nosidełkowy może być drapiący lub cuś :-)
Moja też się trochę drze ale za chwilę jak się trochę pobuja to jest spokój.
Sylwia88 - powodzenia :-)
Sylwia_k - odciągaj swój i daj małemu butelką, szkoda, żeby się pokarm porządny marnował, moja Emilka też nie chce ssać, próbuję ją przystawiać ale pobawi się chwilę, wypluwa i patrzy na mnie z wyrzutem lub zaczyna się drzeć :-)
Sierpniowa - moja położna powiedziała, że jak dziecko jest tylko na pokarmie mamy to może i do 5 dni kupy nie robić i nic się nie dzieje, a jak widać, że coś tej kupki zrobić nie może to podobno takie termoforki się sprawdzają, maluch się rozluźnia i lepiej mu idzie, a jak się nie sprawdzi to przynajmniej maskotka przytulanka ładna
Termofor pluszowy dla dzieci *do wyboru 5 wzorów* (4504647537) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kupiłam owieczkę i jest mięciutka i milutka, jeszcze nie napełniałam termoforka bo nie było potrzeby :-)
Mądruszka - gratulacje, spora dziewuszka :-)
My byliśmy wczoraj na spacerku, świetnie to Emisi zrobiło, na początku oczywiście mała awanturka, ale jak wózeczek jechał i bujał to najwyraźniej stwierdziła, że to super sprawa i było już cacy, aż szkoda, że dzisiaj pogoda paskudna i raczej nie powtórzymy, jak nie będzie wybitnie wiało to chociaż z nią na balkonie trochę postoję :-)
Marlenkus - kolejnych udanych miesięcznic :-)
EwaEs - ja bym się bała zostawić dziecko tak śpiące bez dozoru, ale taka pozycja faktycznie dobrze robi, z tym że lepiej malucha układać tak w dzień, gdy mamy na niego oko :-)
W wątku zamkniętym dodaję post, jak któraś chce to mi wysyłajcie adresy mail na priv :-)