reklama

Sierpniówki 2014

KLAUDIA pozytywne myślenie w ciąży to podstawa :tak: będzie dobrze bo musi być :-)

Niech będzie nas coraz więcej :-)
Ja jestem od 2,5 roku prawie na lipcówkach i do teraz tworzymy z dziewczynami zgrany zespół :tak:
i tak jak EDYS napisała.. jesteśmy tu po to aby się wspierać! :-)

reklama
Witamy, Witamy
takie znajomości z for tematycznych itp - często przenoszą się do świata realnego, pamiętam na lutówkach były wspólne spacery ciężarówek, później już z dzieciaczkami. Fajnie miec kogoś bliskiego z kim mozna porozmawiać i kto wie o co Ci dokładnie chodzi:)

hej hej. Ale mam szalony dzień- nie idę do pracy,więc o odpoczynku nie ma mowy. Brzuch mnie pobolewa.... Kacper każe się nosić, a jednak już 13kg waży....
Obiad zrobiony, Kacpi śpi.
Jakie macie objawy? Ja nic....zupełnie nic... Chwaliłyście się już komuś Fasolkami?

Hej dziewczynki...Witam wszystkie nowe koleżanki sierpnióweczki....:).....Laseczki nieodzywam sie bo cały czas spię i jakos nie mam powera zeby wchodzic na komputer....niewiem co sie dzieje.....Ale nas tu duzo sie robi.....zarabiście hehe....Pozdrawiam ...:)

dziewczyny przeczytałam wszystkie wasze wpisy i żałuję, że tak późno dołączyłam i wątki minęły, ale w skrócie chcę się z wami podzielić:
- w lipcu straciłam córeczkę Gabrysię, nie zdążyła się urodzić,
- teraz boję się o obecną ciążę, szczególnie że mam dwie kruszyny w brzuchu,
- mój partner zostawił mnie na wieść o dziecku, więc jestem sama,
- mieszkam na 4 pietrze bez windy,
- i mimo,że przed ciąża nie paliłam kilka lat to teraz chce mi się bardzo
i to tak w skrócie.
miło mi że tu trafiłam

reklama
Oj tam Szmaragd, może urodzisz w sierpniu a któraś z nas ma termin na sierpień a może urodzi w lipcu ;)
Przykro mi z tego powodu co napisałaś.
Ja też mieszkam na czwartym piętrze bez windy więc będzie nie lada wyczyn wtelepać się na górę z dzieckiem (ew. dziećmi) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry