Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

to weszłam w 10 tc :-) czyli kolejny tydzień zleciał. Mam nadzieję, że jeszcze chwila i skończą się nieprzyjemności I trymestru. Dzisiaj śnił mi się kotlet mielony z ziemniaczkami , koperkiem , sosikiem i sałatką z buraczków. Niestety póki co mogę tylko pomarzyć
. Wczoraj nie oparłam się galaretce z nóżek i choć zjadłam ją około 11 rano to cały dzień stracony. Muliło mnie strasznie ehhhhh II trymestrze przybywaj
Dzięki Kami-30:-)I po przeczytaniu tego na okienku wyskoczyłam na ziemniaczki i mielonego, co dziwne normalnie mielonego nie znoszę![]()
Dzięki Kami-30:-)
Mnie dziewczyny też jeszcze czasami męczą nudności, wymioty minęły jakiś tydzień temu a na nudności pomaga imbir i mimo wszystko coca-cola, wiem że nie zdrowa ale pomaga mi pić soki w innych porach dnia. Trzymam za Was wszystkie kciuki, większość z nas ma już bliżej do końca I trymestru.
Miłego dnia