reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witam witam:) weekend mnie nie było, a tu tyle stron do nadrobienia.Zaraz się za to wezmę:) Ja niestety kolejny weekend pracujący.. W piątek zrobiłam tą betę,wyniki miałam dopiero w sobotę wieczorem 15469. Dziś jadę na USG, a potem z synkiem do lekarza. Witam nowe Sierpnióweczki, niestety przez pracę i dom nie jestem na bieżąco,musicie mi wybaczyć:)

Witam się porannie :-)

MONIA pewnie, że przyjmiemy ;-) tak jak EDYS napisała.. kilka stron wcześniej jest napisane jak dodaje się suwaczek :-) jak będziesz miała problemy to pisz.

EDYS ja mam za równo tydzień wizytę a ten czas się dłuży masakrycznie :sorry2: będzie dobrze na pewno :tak:

dziewczyny.. DOXA81, jedna z nas napisała mi, że niestety wyszła ze szpitala ale bez fasoleczki :-(

OJAKA beta piękna!! No i trzymam &&&&&&&& za wizytę!! :*

Witajcie Kochane! Od półtora tygodnia też cieszę się że zostanę mamą-sierpnióweczką :) więc jeśli mnie przygarniecie to chętnie się do Was dołączę. :happy2: Termin jaki sama sobie wyliczyłam to 06.08.14 ale czekam na termin pierwszej wizyty wyznaczonej na przyszły poniedziałek i dopiero wtedy dowiem się czegoś więcej :)

Edys Natkusia dzięki kochane mam nadzieję, że się udało.:-)
Ulik ja również mam wizytę w przyszły poniedziałek:tak:
To tak w skrócie opowiem o sobie, Mam 28 lat i jestem mamą 15 miesięcznej Sabinki, Troszkę się stresuję bo już w maju miała być fasolka. Niestety doszło do poronienia w 6 tygodniu:-(.

Ja mam strasznego lenia od rana,nawet na to usg nie mam siły jechać:(

Zaraz trzeba się ogarnąć i jechać, a tu paskudna pogoda. Nie cierpię ani jesieni ani zimy,ciepłolubna jestem:)

Witajcie. Weekend,weekend i po weekendzie :) Dziś od 10 do pracuję. Jutro o 13.40 mam wizytę.... powoli się stresuję, ale mam tak zajęty dzień,że szybko zleci.
Objawów nadal żadnych nie mam....poza osłabieniem i jakimś takim błogim spokojem.... flegmatyczna się przez to robię ;)

Witam nowe Sierpniówki! Miłego dnia!

reklama
ULIKA MONIA też mam wizytę w poniedziałek :-)

MONIA piękne suwaczki - udało Ci się ;-) myśl Kochana pozytywnie! Teraz na pewno będzie dobrze :*

OJAKA Ty leniusz.. leć na wizytę zobaczyć Maleństwo! :-D czekamy na wieści :tak:

GORGUSIA nie stresuj się :* ciesz się, że jest bezobjawowo :tak:

ja dzisiaj też coś mam lenia.. chyba przez pogodę :dry: dzisiaj robię na obiad ryż z jabłkiem, cukrem i cynamonem :-)

Do góry