reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

Pandorka kochana....napewno nic ci to mówic nie bedzie bo mieszkam na totalnym zadupiu ....za przeproszeniem(ale juz nie bawem wyprowadzka)ale jak skojarzysz to ok....jestem z Suffolk, Mildenhall.... Pandorka i włsnie myslimy nad przeprowadzeniem sie w twoje strony....Albo do Hull

reklama
Jeju dziewczyny.. ja mam straszne smaki :szok: właśnie robię sobie frytki z łososiem :-D ta ciąża chce mnie wykończyć ;-)

ULIKA współczuje mdłości ja na razie chwalę się brakiem.. na razie ;-) podobno każda ciąża jest inna i w moim przypadku na chwilę obecną tak wygląda :-) damy radę, to tylko 9 mscy :-D

witaj BAFINKA :-) uwierz w swoje szczęście! ;-) gratuluję!

DONNA najważniejsze, że będziecie szczęśliwi :-) to dla dziecka jest najważniejsze.

PANDORKA to sporo chorowałaś i faktycznie wystarczy.. chorobo a sio!

CWIKLA ja biorę tylko kw. foliowy i 2x2tab Luteiny dziennie. Witaminy zacznę brać później tak jak w pierwszej ciąży :-)

nam udało się w drugim cyklu, tak samo jak z Michałem :-) i dziękuję Bogu, że to był tylko drugi cykl..

Idę jeść :-D

Cześć Dziewczyny :-) ja dziś cały dzień wsłu****ę się w swój organizm, wydaje mi się że mam podobne objawy jak ostatnio... upławy, lekkie kłucie w podbrzuszu, gazy :zawstydzona/y:, drętwienie rąk i nóg, zaburzenia równowagi..

Chciałabym już wiedzieć tym bardziej że tym razem chyba będą mi zakładać pessar...

Ostatnia edycja:
Witaj Bafinka! :-)

Fiuufiuu to teraz ochłoń i ciesz się ciążą. :tak:

Ja biorę kwas foliowy i jodid. Po następnej wizycie zacznę brać komplet witamin.
Dobranoc. :-)

Donnaoczywiscie ze wiem gdzie jest Suffolk.

Laski ja biore zestaw witamin Pregnacare+ wit d3

Dzis wrocilam do zywych. Jutro na reszcie synek do szkoly a my poszalejemy pkolakami w parku ;)

Witam się z rana :-)

MARTULA no jestem ciekawa.. ale jak czujesz to pewnie tak będzie :tak: od razu jak zrobisz test daj znam znać ;-)

MADUNIA CWIKLA na co bierzecie jodid?

OJAKA jak tam wizyta?

My już po śniadaniu.. zaraz zbieramy się z Michaśkiem na spacer połączony z zakupami :-)

reklama
Cześć dziewczyny! Nieśmiało zapytuję, czy i ja mogę dołączyć :-)? Wychodzi na to, że 10 sierpnia ponownie zostanę mamusią :-). Mam już półtorarocznego synka Michasia i dwa poronienia za sobą... Mam nadzieję, że tym razem się uda!

Do góry