reklama

Sierpniówki 2014

Dziewczyny, jestem w pracy i pokładam się ze zmęczenia. Zasypiam na stojąco i mdli mnie potwornie, a jak coś zjem, to czuję w ustach płyn do mycia naczyń albo jakiś detergent...

Poza tym, czy was też boli brzuch? Czuję jakbym za chwilę miała dostać @ i już kilka dni biorę regularnie no-spę. Strasznie się boję, bo za mną utraty dwóch Aniołków...

reklama
Hej dziewczynki..........Jak tam samopoczucie??? U mnie dobrze poza tym ze delikatnie mnie mdli.....Asia to później jeszcze dostałaś termin na scan niż ja.....Wcale kochana niedziwie się Tobie że sie denerwujesz też bym sie denerwowala. Ja juz w poniedziałek, dzien przed świętami mam scan w Polsce....już drugi od momentu zajscia w ciaże....Skarbie a nie dałabyś rady dorwać gdies tam Polsiego ginekologa??? A daleko masz do Londynu??? Ja jechałam na wizyte z polskim ginekologiem aż 2 godziny, ale nie żałuje wręcz przeciwnie jestem bardzo zadowolona.....Naprawdę warto , tylko szkoda że tutaj maja takie procedury ze jednak middwife mnie nie ominie jesli chce rodzic w UK....

Witam,witam
zaczęłam pisać rano,ale w pracy jak to w pracy....ktoś mi przeszkodził;-)
MISIA padłam.. :-) gratuluje moja Lipcóweczko :*
ja też:-D
Czy objawem ciąży może być ciągłe czucie dymu papierosowego? Non stop mi śmierdzi...a nikt nie pali wmoim otoczeniu.
nie mam pojęcia:baffled:
MISIA witaj witaj :-) mam nadzieję, że dzieci zdrowe i już choroby od Was odeszły.. Trzecie dziecko planowaliście czy niespodzianka?
hej,...znowu się spotykamy:-Ddzieci zdrowsze....Staś jeszcze trochę smarka,Natalia zaś pierwszy raz w grudniu dziś poszła do przedszkola:tak:ja jeszcze trochę przeziębiona:sorry:trzecie planowaliśmy ...kiedyś:-D...nie spodziewałam się,że tak szybko(bo znowu nieco ponad 2 lata różnicy będzie)....stresa mam,ale co ma być to będzie;-) ciekawe jak dziadek i babcie zareagują?

Hej dziewczyny:-)
Naprawdę współczuję Wam tego "męczenia się" z angielskimi lekarzami:-( Ja sama mieszkałam w Anglii 3 lata i wiem z doświadczenia jak to wygląda. Koleżanka była chora a, że nie znała języka ja służyłam jako tłumacz, W skrócie pisząc tak ją leczyli, że po tygodniu wylądowała w szpitalu z anginą ropną (bo dusiła się i nie mogła nic jeść:szok:). Także na prawdę współczuję.
Serdecznie witam kolejne sierpniowe mamusie :-)
Gorgusia wydaje mi się, że może być taki objaw. Ja w poprzedniej ciąży też tak miałam. A jak już poczułam papierosa (niestety mój P pali) to była masakra.
Afja-Anetka też tak mam:tak: Dosłownie odpływam wieczorami. Ja się śmieję, że mogliby mnie wynieść z łóżkiem a ja bym nawet nie poczuła:szok:
Jjm86 nie martw się. Pewnie ciąża jest młodsza niż się wydaje ale dobrze, że następną wizytę masz tak szybciutko :tak: Widać, że lekarza masz naprawdę fajnego. :-)Współczuję tych mdłości.:-(
Ojaka gratuluję udanej wizyty i bijącego serduszka.:-)
Edys nie martw się kochana będzie dobrze zobaczysz.:tak:
Natkusia naprawdę nieciekawie masz z szefową :angry:ale nie denerwuj się, Najważniejsza jesteś teraz Ty i dzidzia.
Fiufiu daj znać kochana jak tam się czujesz.:-)

A ja ostatnio nie mogę usiedzieć w spokoju. Wizytę mam dopiero w poniedziałek i strasznie się denerwuję czy będzie ok. Moja mała daje ostatnio popalić więc jak tylko przychodzi wieczór nie ma mnie w ciągu minuty:-D, O ciąży mam zamiar powiedzieć rodzince na Wigilię (taki mały prezent);-). Tak zastanawiałam się ostatnio nad tym czy chciałabym chłopca czy dziewczynkę. Wiadomo, że co będzie to będzie ale jakoś marzy mi się druga dziewczynka:tak: Mój marzy o chłopcu.
Dobra kochane lecę robić obiadek ale postaram się wpaść wieczorkiem na chwilę.:-*

AFJA to musicie częściej imprezować ;-) ja na wagę na razie nie wchodzę.. jakoś wolę się nie załamywać :-p

JUTKA strasznie z tymi lekarzami.. nie powinno tak być :confused2:

JOANNA tak, w 13tc jest badane Maleństwo pod kątem zespołu Downa i innych. Współczuje, że musisz tyle czekać ale najważniejsze jest pozytywne myślenie :*

MALUSIOLKA a żeś mnie pocieszyła, że z dwójką jest prościej ;-) no i jak z dwójką to i z trójką będzie dobrze :-)

JJM tak mnie często boli brzuch, albo kłuje albo ciągnie.. ponoć normalne jak nie ma plamień :tak: ja na te bóle biorę Luteinę

DONNA samopoczucie w miarę ok, dzisiaj coś mnie bardziej brzuch pobolewa :sorry: a u Ciebie?

MADUNIA zdrówka Kochana!

MISIA no to macie piękny prezent na święta :tak::-) jak mięliście w planach trzecie nie ma źle.. troszkę się pośpieszyło ale może to i dobrze? :-) a dziadkowie no hmm.. pewnie będą się cieszyć ;-) przestańcie już chorować a Ty szczególnie :* <tulę>

MONIA też się denerwuje na poniedziałkową wizytę ale przecież musi być dobrze, no nie? :-) będziemy się pewnie denerwować przed każdą wizytą :-D co do płci to mi jest obojętne a mąż chciałby drugiego synka ;-)

ja właśnie pożeram sobie kanapkę z nutellą mhmm.. :-)

Witajcie,ja już w pracy. Rano zrobiłam sobie badanie poziomu progesteronu. Wyniki jutro.
Ja nie palę i nigdy nie paliłam....fajki czuję non stop. Nawet w nocy aż mnie ten zapach budził :szok:

Miłego dnia!

Natkusia u mnie jakos teraz rzadziej brzuch pobolewa, ale kochaniutka nic sie nie martw jak nie masz plamien .....Ja poza mdłosciami to nie mam nic....tylko martwie sie o tego torbiela którego razem z ciaża wykrył mi ginekolog....ale tez powiedzial mi ze to jest normalne i sie wchlonie ze przy nastepnym usg moze juz go nie byc.....Oczywiscie poza witaminkami Pregnacare max biore własnie tabletki na wchłonięcie tego torbiela....

Gorgusia uważaj na siebie w pracy, nie przemęczaj sie kochana...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry