natkusia
Fanka BB :)
GORGUSIA pewnie dowiesz się na następnej wizycie :-) a nie masz jeszcze karty ciąży?
DOMI pewnie, że możesz! Witaj :-) na prawdę przeszłaś długą i ciężką drogę.. życzę Ci z całego serca aby teraz było wszystko dobrze
:*
JJM na pewno tak będzie! Jeszcze 2 msce i będziemy wszystkie się cieszyć a nie stresować czy będzie serduszko i czy wszystko ok :-) potem będziemy przejmować kg i rozstępami ;-)
Ja przytyłam z Michałem tylko 8kg ale byłam przez pół ciąży na diecie bo dopadła mnie cukrzyca ciążowa
teraz startuje z tą samą wagą co czy pierwszej :-)
My dzisiaj z Michaśkiem jedziemy na salę zabaw.. spotykam się z moimi koleżankami-mama z LO i z ich dziećmi :-) ale cieszą mnie takie spotkania
DOMI pewnie, że możesz! Witaj :-) na prawdę przeszłaś długą i ciężką drogę.. życzę Ci z całego serca aby teraz było wszystko dobrze
:*JJM na pewno tak będzie! Jeszcze 2 msce i będziemy wszystkie się cieszyć a nie stresować czy będzie serduszko i czy wszystko ok :-) potem będziemy przejmować kg i rozstępami ;-)
Ja przytyłam z Michałem tylko 8kg ale byłam przez pół ciąży na diecie bo dopadła mnie cukrzyca ciążowa
teraz startuje z tą samą wagą co czy pierwszej :-)My dzisiaj z Michaśkiem jedziemy na salę zabaw.. spotykam się z moimi koleżankami-mama z LO i z ich dziećmi :-) ale cieszą mnie takie spotkania