Witam się również niedzielnie :-)
Co do mieszkania to ciężkie wybory.. my mieszkamy u teściów. Mamy jeden duży pokój, kuchnie i łazienkę.. na wiosnę będziemy robić drugi pokój

musimy wytrzymać bo chcemy się budować.. na początku chcieliśmy kupić działkę ale za ok 600-700m2 stoją ok 100tyś więc dużo.. przekonałam mojego mężula żeby dobudowywać się przy teściach bo jest kawałek ziemi i wystarczy na dom ok 100m2

za te 100tyś za działkę to już mamy prawie połowę domu. Mamy plan do 5 lat wprowadzić się :-) na razie chcemy trochę pieniędzy oszczędzić
ANUSIACH witaj :-) przykre, że takie rzeczy Cię spotykają.. Widzę, że jesteś z Tychów, ja z Bierunia to mamy bliziutko do siebie :-) co doTwojej sytuacji i amnio to zajrzyj tu
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/amniopunkcja-robic-czy-nie-16437/ - dziewczyny są w podobnej sytuacji
CAROLINE oby szybko Wam remont minął
ASIOŁEK fiu fiu.. nareście córunia jest :-) szybko te ferie mijają dzieciom
ANULKA witaj :-)
ANGIE mogę Ci jeden blister Lutki przesłać. Ja od jutra chce zmniejszyć z 2tab na 1 i zobaczę co będzie się dziać

jak coś to pw
CARINE hallsy można, ja się tak ratowałam w pierwszej ciąży :-) niestety innych sposobów nie znam..
DOMI a jak się czujesz? Mam nadzieję, że lepiej :*
MADISON to jesteś rozpieszczana przez chłopaków

dobrze, dobrze tak ma być!
KAMI też nie lubię ostatnio wkłuć wiec nie śpieszę się robić badań ;-)
IZIS 5 miesiąc jest od 18 tygodnia, skończonego 17 czyli 17t0d :-) ja zaczynam 5 msc za 6 dni :-)
Dzisiaj idziemy na obiad do teściów więc luz blues
Buziaki