reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

WitajcieJ U mnie jak zwykle piękna pogoda! Jak którejś brakuje słoneczka to się chętnie podzielę, ale tylko troszeczkę, co by u mnie też zostałoJ
Kaha przykro mi:( Informuj nas na bieżąco !
Fiuufiuu widzę bardzo ambitnie i pracowicie:) No tak, kiedyś trzeba:) W sklepach są jeszcze nadal duże obniżki. Pewnie bez problemu skompletujesz garderobę dla małego:) A z wypiekami to Cię chłopaki urządzili...no nie pojesz, choć byś mogła:) Przynajmniej się nie zmarnowały!
Monia to przynajmniej się nie nudziłaś! Uwielbiam takie babskie spotkania, zwłaszcza kilkudniowe:)
Domi ja też mam na nie zawsze wielką ochotę, a kończę jak zwykle na jednym naleśniku:) Chociaż ostatnio stałam się dżemowa i co rusz smaruję nim rogala:) Dobrze, że u mamy spore zapasy dżemików w piwnicy!
Anna na pączki bym się skusiła, ale na mycie pieca już nie he he:)
Nikitka też pojawiała się u mnie ta zgaga, ale teraz całkiem dobrze sobie z nią radzę ( mleczko zagęszczone, słodzone z tubki)
Martuskaa zdrowiej! Chociaż i mnie jakiś katar dopadłL
Izis u mnie podobnieJ Początkowo zerowa ochota na słodycze, a teraz no cóż…zajadam.
A mąż pewnie nie miał zamiaru wcale Cię zirytować. Smsy można czasami całkiem opatrznie przeczytać, swoim tonem! A niby treść ta samaJ
O i zobacz jak u Domi to wyszłoJ Tak czasami można się właśnie dogadaćJ
Miłego dzionkaJ

reklama
Takze dziewczyny jaki z tego wniosek ? lepiej dwa razy przeczytac co sie pisze w sms-ie hehehe. Ja magnez lykam w tabletkach codziennie jedna chyba z witaminom b6 mam bo mi mama go z polski przywozi ale ja juz kilka lat przed ciaza musialam go codziennie lykac bo mi oko lubi ''skakac'' albo skurcze lydek itp a dodam iz kawy w ogole nie pijam i nie pijalam wiec nie wiem od czego ten niedobor magnezu mam

Hehe no widzicie ja wczoraj poplulam telefon ;-) Takze nie moge narzekac bo maz mi rozrywki dostarcza hehe

a niby w telefonie angielski slownik ustawiony... ciekawe jakim cudem w tym slowniku znalazlo sie slowo dupa

Dzisiaj na obiad zbytnio wielkiego wyboru nie ma wiec bedzie musial jesc to co jest hehe i nawet mu nie musze sms-a wysylac. Dzisiaj obiad dopasowany pode mnie ... ziemniaki z kwasna smietanka hahaha :-D

reklama
Domi - hahha, usmiałam się :-)
Sierpniowa - witaj w klubie.... u mnie identycznie, z resztą juz pisałam o tym.... ten kaszel jest najgorszy... za chol.... nie idzie się go pozbyć. Duzo zdrowka dla nas, oby nam szybko przeszlo....

Do góry