Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Stosunki mamy dobre bo my na odleglosc. Wlasnie chce ze stanow przyjechac juz mezowi mowilam,zeby jej delikatnie powiedzial,ze to nie jest dobry pomys
l < ja zostane u mojej mamy w domy ona ma36m2 mieszkanie bardzo male nie wiem gdzie lozeczko pomieszcze a co dopiero walizki
dla nas to bedzie jak przetrwanie ale dam rade wiec nie wyobrazam sobie zmeczona miec gosci i do tego tesciowka jara smok.Mowilam jej ,ze mieszkanie male ,ze to duzo kasy itp a ona tylko,ze ma nadzieje,ze urodze w terminie bo ona specjalnie urlop bierze,
Bede nerwowa przed i po porodzie tak to widze
chcialabym to tak na spokojnie , niech przyjedzie , pokazalabym jej pare miejsc, bysmy zwiedzli to i tamto ale nie w tym terminie tyle kasy wydac
, zeby siedziec w domu a jeszcze rodzina moja nic po angielsku nie umie wiec w ogole
co jak w szpitalu zostane???? ehhhhhh Oczywiscie maz nie chce mamie przykrosci zrobic bo to bedzie wnuk od pierworodnego a ja wychodze na zolze :-(Alesie nie poddam!! bede maglowac ja chce miec spokoj.