reklama

Sierpniówki 2014

kami, dzięki za wklejenie fachowej wiedzy. Troszkę spokojniej może będzie :-)
katushka, mnie lekarz mówił, że kartę ruchów dziecka prowadzi się pod koniec ciąży.

Dziewczynki, ja też myślę, że troszkę zaczynamy panikować. Ale, przyznam szczerze, że chciałam już dziś jechać na IP. Wzięłam prysznic, łyknęłam nospę, potem magnez, leżę - i tak jakby trochę przeszło. Małą czuję - to też uspokaja.

Dzięki za info o nospie.

reklama
Kaspian no właśnie niby od 27 tc się już liczy ruchy. Mi lekarz kazał założyć już taką kartę, bo któregoś dnia nie czułam ruchów i się zaniepokoiłam. I tak w tych godzinach mi kazał liczyć. Ale nie założyłam żadnej karty, bo to bez sensu, bo jak pisałam trudno mi wychwycić było te ruchy. Na szczęście nie pytał na następnej wizycie o tą kartę, tylko ogólnie czy czuję ruchy.

Ewelinka trzymam kciuki aby wszystko było ok. Odpoczywaj!

Ewcol mam nadzieję, że córce noga się ładnie zrośnie i niedługo będzie śmigać!!!

Trzeci dzień ciężkiej pracy w domu i ... przegięłam... dziś po 11 godzinach padła i już nie wstanę bo kręgosłup mi odmówił posłuszeństwa!!!! Nie jestem do końca poważna z tym pośpiechem ale mogę liczyć tylko na siebie a syf poremontowy trzeba szybko usunąć bo się roznosi...

Jestem głodna jak wilk...mąż poszedł do sklepu.... zrobi bardzo późny obiadek czyli kolację ;) a ja nie mam łóżek w domu i nie mam jak zregenerować pleców... śpimy obecnie na wyleżanych materacach bo stare meble wyjechały na wysypisko przed remontem a nowe będą w poniedziałek. Jestem naprawdę kolosalnie zmordowana .... jutro tylko poustawiam kieliszki w witrynce... i może coś jeszcze upiorę... no i może jeszcze bym przesadziła kwiatki :))))

Jak pierwszy to się nie krępuj, po coś go w końcu dostałaś :-) A w szpitalach tak jest, że nieraz się tak siedzi i leży i pies z kulawą nogą się nie pojawia. :-)

reklama
Byla, a juz mialam przyciskac hehe ciśnienie ok temp ok dostalam magnez,a ctg jezdzi gdzies po pokojach i zaniedlugo ma i do mnie dojechac :-/ no to czekac mi zostalo:-/
Dziewczyny nudnooo mi i chyba Was zapisze dzisiaj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry