reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ja dzisiaj mam wieczór odpoczynku po uczelni. Jestem wykończona, dopiero połówka, przytyłam 2 kg, a brzuch tak mi wybamboliło, że normalnie czuje się jak wieloryb :-) Dziewczynki powiedzcie mi jak jest u Was ze współżyciem i ewentualnym orgazmem? Nam się zdaża, nie ukrywam, ale po orgaźmie od razu brzuch mi wczoraj stwardniał- przestraszyłam się strasznie bo to był ewidentny skurcz, jakby maluch chciał się wypchać. Chyba po tym sobie odpuszczę :no:
Ewelinko zdrówka życzę :)

No wlasnie caly czas mysle ze sa :-(dlatego chce zeby mi to juz podlaczyli) juz nie wiem czy mi sie wydaje czy nie i mam stracha ,moja maleńką czuje bardzo wyrazie i to troche uspokaja ...napisze jak juz bede po

Ewaelinka trzymaj się! I jak masz ochotę tylko to pisz... Będziemy na bieżąco i może bardziej spokojniejsze, bo takie wieści sieją postrach i w nas!
Katrina zazdroszczę tej pogody!
Cwikła udanej imprezki...widzę, że się rozpowszechniają;)
Asiołek Ty już nie wymyślaj!!!

A u mnie dość często malutka napiera na żebro- aj jak to boli!:(

reklama
Ewaelinka - dobre wieści, czekamy na potwierdzenie po badaniu :)
kciuki trzymam nieustająco :)

Ja grzecznie przelezalam pol dnia, brzuch przestał boleć, za to wszystko inne boli, łącznie z głowa, pewnie od zmartwień i małego druku na ekranie telefonu, z którego klikam ;)
Takie lezenie to jest jednak niezła praca... Dziewczyny, które muszą w ciazy leżeć lekko nie maja...

Tez jestesmy ciekawa co u Domi... Mam nadzieje, ze lezenie pomogło i czuje sie lepiej.
Domi - daj znac co u Ciebie. Chyba, ze musisz do komputera wstawać wtedy to zrozumiałe w pełni, ze taka cisza z Twojej strony.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry