reklama

Sierpniówki 2014

Hej dziewczyny!
Ewelinka i Domi współczuję wam!Domi chociaż tyle dobrego że nie musisz leżeć w szpitalu :/

Martynka pytała jak u was z seksem a i mnie to zastanawia. Np wczoraj musiałam w trakcie iść trzy razy do łazienki a w pewnym momencie to wydawało mi się że malutka zeszła na sam dół gotowa do wyjścia. No i jeszcze te twardnienia brzucha, skupić się kurde nie można ;)

W ogóle to my po imprezie urodzinowej, synka to raczej nie obchodzi i nie śpi od godziny. Impreza chyba udana ;) mój malutki wybrał długopis i ... różaniec. Chcialam sie pochwalić tortem ale kurde zdjecie nie chce sie wgrać

reklama
Witam się niedzielnie :-)

Kurcze.. chyba umrę :-( ostatnio jak się budzę to nie umiem wstać przez bóle kręgosłupa.. masakra jakaś :shocked2: dopiero jak się rozruszam to jest ok..

DOMI leż i wypoczywaj :tak: Będzie dobrze :*

KASPIAN jak tak się martwisz i nie czujesz małej to podjedź sobie na IP :tak: uważam, że spokój mamy najważniejszy!

FIUFIU współczuję bólu zęba bleee :confused2:

EWAELINKA ja wiem, że nerwy nerwami ale to jest tylko i wyłącznie dla Twojego dobra i lekarka chce dobrze :tak: ja wiem, że to jest trudne ale musisz dać radę :* chcesz to przeklinaj ile wlezie jak ma Ci to pomóc.

KAHAKA to miłego dnia :-)

BARBARKA mój Michał na roczek dwa razy wybrał różaniec a potem od razu kasę i śmiejemy się, że będzie bogatym księdzem :-D

Lecę śniadanie robić.. wpadnę później :tak:

Buziaki

Dzien dobry :)
My wciaz w łóżku, jemy śniadanie. Mały przespal cała noc do 830 w swoim łóżeczku, sukces :) Wybieramy sie na spacer ze znajomymi, mam nadzieje, ze nie skończy sie jak wczoraj i nie bede musiała potem pol dnia leżeć.
Widze, ze coraz wiecej z nas narzeka na takie czy inne bóle. Po 20tc to juz coraz ciężej jednak. Pozostaje nam dbanie o siebie i zazdroszczenie wszystkim tym, które ciążę znoszą super ;)))

Domi - dobrze, ze u Ciebie względny spokoj nastał. Odpoczywaj, a mąż wroci zanim sie obejrzysz. Czekamy na wieści po usg.

Ewaelinka - mam nadzieje, ze wyniki bedą ok i ze szybko wypuszcza Cie ze szpitala. Ciekawa jestem jakie bedą dalsze zalecenia.

Fiuufiuu - z tym wyrywaniem to nie tak łatwo, bo cos trzeba potem zrobic z miejscem po, zeby sie zeby nie 'rozjechaly'. Ale rozumiem, ze przechodzisz do polityki 'zero tolerancji'

Udanej, spokojnej i miłej niedzieli!

Dziewczyny ja pod maszyna i narazie jeden skurcz widocznyy hehehe a tak podobno moze byc ,mam ochote zaczac skakac tylko ze wole nie ryzykowac ,,,,

Barbarka ,natkusia o co chodzi z tym rozancem i kasą ?????bo cos w temacie nie jestem :-/

Załączniki

• 1396770052527.jpg
    1396770052527.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 59
A u mnie już pokój dla córeczki odmalowany. Jeszcze tylko listwy przypodłogwe zamontować, położyć wykładzinę, postawić mebelki i pokój jak się marzy;) Jestem zadowolona, bo pierwszy raz kładliśmy tapetę a nie wyszło tak źle;)

A ręce nie mogą ci zdrętwieć od ucisku na nerwy, bo sploty nerwowe ramienne wychodzą w okolicy szyi, biegnąc od razu do kończyn górnych. Dziecko rozwija ci się w okolicach miednicy i ku dołowi od pępka. Musi brakować ci jakiś witamin, albo to coś innego, ale na pewno pierwsze założenie odpada.

Dzien dobry niedzielnie!

Justyna
ja uważam, ze wcale nie odpada, ponieważ jak dziecko ucieka nerwy w okolicy kręgosłupa to podobne dretwienie moze sie wydarzyć. Słyszałam o podobnej przypadlosci od kilku ciężarnych i twierdza, ze właśnie tak lekarze tłumacza to zjawisko. A po porodzie ból ustaje jak ręka odjąć.

Domi kciuki za USG oby malutkie rosły i wszystko było dobrze!!!

Ewaelinka swietnie, ze skończę już sie prawie nie pojawiają. Mam nadzieje, ze Cię wypuszcza do domu, ale tam pewnie będziesz musiała odpoczywać.

MADISON jak ja pomyślę ile jeszcze do końca ciąży to płakać mi się chce :-( w pierwszej ciąży też miałam takie bóle kręgosłupa..

EWAELINKA u nas jest taki zwyczaj, że na roczek dziecka daje mu się na stole jakieś rzeczy (zależy od Ciebie) .. my daliśmy różaniec (ksiądz), pieniądz (biznesmen), węgiel (górnik, mój mąż jest) , daliśmy nożyczki (fryzjer) i długopis (naukowiec). Mówi się, że po co dziecko sięgnie jako pierwsze tym będzie w przyszłości ;-) oczywiście forma zabawy :tak: Michał najpierw wybrał różaniec.. a my eee niemożliwe :-p pomieszaliśmy my mu wszystko na stole i znowu wybrał różaniec a potem kasę czyli bogaty ksiądz :-D // Mało skurczy to jest dobrze :-)

JUSTYNA super, że przygotowania pokoju idą do przodu :tak:

my chyba gdzieś ruszamy na wycieczkę.. pogoda brzydka ale nie chce nam się w domu siedzieć..

Załączniki

• rocz.jpg
    rocz.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 81
  • rocz2.jpg
    rocz2.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 67
Oj przepraszam! Zostawałam wprowadzona w błąd. Czytam właśnie na necie o ty drętwieniu i wszędzie to samo, ze spowodowane jest to zespołem cieśni nadgarstka. Zbyt duża ilośc płynów w organizmie uciska to miejsce co powoduje M. In. Dretwienie, bóle pleców, nadgarstka.

witam :-)

Domi dobrze, że sie odezwałaś

Ewelinka kciuki zaciśnięte , żeby wszystko było dobrze i żebys szybko wróciła do domku

Natkusia łączę sie z Tobą w bólach kręgosłupa

My mamy ciche dni od wczoraj wieczorem. Mam już dość , naszym życiem rządzi jakiś cykl, problemy pojawiają się z zaskakującą regularnością.Dzieci natomiast zwykle wtedy przychodzą na świat jak jest już tak źle , że człowiek nie myśli o niczym innym jak tylko o rozwodzie. A tu bach ciąża i nie można sie tak łatwo wymiksować z tego związku. Na szczęście mam WAS i książki a niedziela nie trwa wiecznie..

Słonecznego dnia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry