Hej dziewczyny
Ja dopiero przy śniadanku :-)
Ale wczoraj był dzień. Musieliśmy z naszej sypialni wytransportować szafę, żeby zrobić miejsce na łóżeczko i komodę dla małej! i ta franca (szafa) w trakcie przenoszenie ro..... się w drobny mak! a nie miała jeszcze roku
mąż popatrzył, ale orzekł, że nic się nie da zrobić :-( więc w auto i do ikei po nową szafę! takim o to cudem mam w domu nową szafę, a z tamtej starej uratowała się jedna część, która będzie zamiast komody na ciuszki maluszka. z tym, że musimy dziś znów jechać do ikei, bo dali nam złe wieszaki do tej szafy :-(
Ale to nie koniec przygód z meblami, bo na wieczór rozleciało się krzesełko Martynki takie drewniane
ale mąż orzekł, że to się da naprawić
Dziś już u nas ładna pogoda więc pewnie gdzieś się po południu wybierzemy
kami ja się chciałam w piątek z chłopem rozwodzić
oj te hormony
Domi, Ewelinka trzymam kciuki! będzie dobrze, nie ma innej opcji! Domi a w oógle co lekarze mówią na to, że małe nie rosły? mają na to jakieś wytłumaczenie? mam nadzieję, że malutkim pomoże Twoje leżenie i wystrzelą ze wzrostem :-)
Miłej niedzieli
Ja dopiero przy śniadanku :-)
Ale wczoraj był dzień. Musieliśmy z naszej sypialni wytransportować szafę, żeby zrobić miejsce na łóżeczko i komodę dla małej! i ta franca (szafa) w trakcie przenoszenie ro..... się w drobny mak! a nie miała jeszcze roku
mąż popatrzył, ale orzekł, że nic się nie da zrobić :-( więc w auto i do ikei po nową szafę! takim o to cudem mam w domu nową szafę, a z tamtej starej uratowała się jedna część, która będzie zamiast komody na ciuszki maluszka. z tym, że musimy dziś znów jechać do ikei, bo dali nam złe wieszaki do tej szafy :-(Ale to nie koniec przygód z meblami, bo na wieczór rozleciało się krzesełko Martynki takie drewniane
ale mąż orzekł, że to się da naprawićDziś już u nas ładna pogoda więc pewnie gdzieś się po południu wybierzemy
kami ja się chciałam w piątek z chłopem rozwodzić
oj te hormonyDomi, Ewelinka trzymam kciuki! będzie dobrze, nie ma innej opcji! Domi a w oógle co lekarze mówią na to, że małe nie rosły? mają na to jakieś wytłumaczenie? mam nadzieję, że malutkim pomoże Twoje leżenie i wystrzelą ze wzrostem :-)
Miłej niedzieli
Dzis powiedzenie ciaza to nie choroba robi sie juz nieaktualne;-)