Ewaelinka - ja myśle, ze Twoja córeczka bedzie ponad przeciętna, moze wysoka modelke pod sercem nosisz?

)) Moj synek na polowkowym był prawie 3 tyg do przodu. Potem to spadło do ok 10 dni. Po urodzeniu, do dzis, pozostaje wysoko na siatce centylowej zarówno pod względem wzrostu jak i wagi, proporcjonalnie. Jednak nie ma co tego wiązać bezposrednio z wcześniejszym porodem. U mnie akurat tak było i wody odeszły te 10 dni wcześniej, ale równie dobrze mozna takiego dorodnego malucha przenosić, tylko wtedy sie rodzi kruszynki ok 4,5 kg
Kami - to musi byc miód na uszy marketingowcow - ktos przywiązuje wagę do ich ciężkiej pracy i zapamietuje reklamy

Facetów z Marsa warto raz w życiu przeczytać moim zdaniem
Co do seksu to mi raczej srednio smakuje w ciazy, a w ciazy blizniaczej to juz podwójnie srednio

Zakazu nie ma, ale lekarka powtarza na każdej wizycie by nie kończyć w środku, profilaktycznie.
U mnie dzis dobry dzien, duzo aktywności i kontakt ze światem, suuuuper

Teraz sobie odpoczywam i czekam aż panowie wrócą z drugiej części podboju miasta. Małe sie dzis mało ruszaly, ile ja sie musiałam słodyczy najesc zeby je obudzić

)) Mniam