z jednej stron zazdroszczę Wam, że mozecie sobie wybierać szpital, w ktorym chcecie rodzić, z drugiej to pewnie nie lada dylemat...
u mnie w mieście jest tylko jeden, więc siłą rzeczy, będę rodzić tam...
córke rodzilam SN, ale okazalo się, że mam wąską miednicę, i mimo iż ważyla tylko 3 kg, utkwiła w drogach rodnych i siedziałam tam 45 minut, za chol... nie moglam jej urodzić.... dostała tylko 6 punktow, bo byla m.in. niedotleniona
nie chcialabym powtorki z rozrywki, na razie nie myślę o porodzie, jak okaże się, że Kacper jest duży, wtedy pogadam z ginem, co on sądzi
u mnie w mieście jest tylko jeden, więc siłą rzeczy, będę rodzić tam...
córke rodzilam SN, ale okazalo się, że mam wąską miednicę, i mimo iż ważyla tylko 3 kg, utkwiła w drogach rodnych i siedziałam tam 45 minut, za chol... nie moglam jej urodzić.... dostała tylko 6 punktow, bo byla m.in. niedotleniona
nie chcialabym powtorki z rozrywki, na razie nie myślę o porodzie, jak okaże się, że Kacper jest duży, wtedy pogadam z ginem, co on sądzi
zaliczony już spacer z rana połączony z zakupami.. ale w tym cieple zmachałam się trochę
teściowa nie widziała mnie kilka dni i dzisiaj powiedziała, że wyglądam kwitnąco i pełna energii :-) nie wiem czy chciała się podlizać
ale czuję się rewelacyjnie więc może coś w tym jest!