reklama

Sierpniówki 2014

z jednej stron zazdroszczę Wam, że mozecie sobie wybierać szpital, w ktorym chcecie rodzić, z drugiej to pewnie nie lada dylemat...
u mnie w mieście jest tylko jeden, więc siłą rzeczy, będę rodzić tam...
córke rodzilam SN, ale okazalo się, że mam wąską miednicę, i mimo iż ważyla tylko 3 kg, utkwiła w drogach rodnych i siedziałam tam 45 minut, za chol... nie moglam jej urodzić.... dostała tylko 6 punktow, bo byla m.in. niedotleniona
nie chcialabym powtorki z rozrywki, na razie nie myślę o porodzie, jak okaże się, że Kacper jest duży, wtedy pogadam z ginem, co on sądzi

reklama
Monya - Szkoda, bo fajowe zdjęcie :)
Ja sobie wlasnie organizuje sesje rodzinno-ciazowa, zanim dodatkowe kilogramy bedzie widać na twarzy ;)
W pierwszej ciazy nie zrobiłam tego i bardzo żałuje. Za to zrobilismy sesje rodzina na roczek synka, przesliczne zdjecia, przesliczne.

Raz na jakis czas mozna sie dopiescic takim prezentem :)

No ja nigdy nie zastanawiałam się czy robić sesję ciążową, ale kto wie...może avatar mnie zainspiruje ;)

Madison...to czekamy z niecierpliwością na efekty Twojej.

Madison - jak to dokładnie będzie wyglądać to się dowiem po wizycie :-) Nigdy w życiu nie byłam u położnej i nie mam pojęcia na jakich zasadach się to wszystko odbywa.

Kostek właśnie bardzo mocno zaczął uciskać w prawej stronie brzucha. Odruchowo zaczęłam macać i wyczułam coś dużego i okrągłego...czyżby główka? ... Po kilku sekundach już go nie było.

Mój Mały Cud!

Ja będę miała sesję w czerwcu :) Znajomy fotograf robi nam za 300zł opór zdjęć. My i Kac. Prawdopodobnie w studiu. Zaproponował zdjęcia czarno białe i my z M nadzy od pasa w górę i dłonie M na moich piersiach. Nic wyuzdanego,tylko takie intymne ujęcia.... Oswajam się z tym ;)

​Cwikla - no ktoś pomoże ;) a poważnie, jak zacznie sie akcja porodowa to położna juz będzie z Tobą cały czas. Jedynie co to nie bedziesz miała jej stałej opieki podczas skakania na piłce, rozciągania na drabinkach, nie będzie Cię masowac, jak bedziesz w wannie ;) Jesli rodzisz z mężem dacie rade :)
Ja z tych co wola mieć położona obok cały czas, a najlepiej jeszcze lekarza :)
ale cześć dziewczyn to wręcz wkurza taka namolnosc przy opiece i wola przejść ta pierwsza fazę porodu same, albo z bliska osoba.

Jak nie zdecydujesz, to w św. Zofii krzywdy Ci nie zrobią :)

Witam się :-)

Pięknej pogody ciąg dalszy :tak: zaliczony już spacer z rana połączony z zakupami.. ale w tym cieple zmachałam się trochę :confused: teściowa nie widziała mnie kilka dni i dzisiaj powiedziała, że wyglądam kwitnąco i pełna energii :-) nie wiem czy chciała się podlizać :-D ale czuję się rewelacyjnie więc może coś w tym jest!

My chcemy zrobić sesje rodzinną jak Wojtuś będzie już na świecie no i jak zgubie trochę kg :-)

co do położnych itd.. ja nie miałam położnej, nie chodziłam na szkołę rodzenia i urodziłam w bardzo dobrych, przyjaznych warunkach :-) więc nie taki diabeł straszny!

KATRINA nie szalej tak z tą energią ;-)

GORGUSIA u nas też jest etap MAMA :confused: karmić mama, ubierać mama, na spacer mama.. czasami męczące w naszym stanie no ale co zrobić..

ATANA też liczę, że mylą się z tą pogodą ;-)

MADISON żeby siły nie opadły ;-) piękna pogoda to musi być dobrze!

ANGIE to nieciekawie miałaś.. oby teraz było lepiej :tak:

OJAKA może też tak być.. mała się przekręciła i szaleje na sole :tak: póki nie boli, nie ma plamień to powinno być ok

EWAELINKA super, że już wyszłaś :-) teraz w domu odpoczywaj!

NIKITKA ojj tak! Jestem jak najbardziej za wątkiem wspierającym KP :-) damy radę w kupie siła ;-) !!

Dzisiaj jak pogoda się nie pogorszy to może z G. machniemy okna :tak: jakoś ciągle zapominam, że za chwilę są święta :zawstydzona/y:

Buziole

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry