reklama

Sierpniówki 2014

tu we wloszech zalezy gdzie trafisz.Ja jak mowie zazwyczaj w H&M laduje bo tam i ladne i tanie.Jeszcze OVS jest fajny ale tam juz ciut wyzsze ceny.Jest tez jeszcze zainetta czy jak to sie tam zwie ale tam mamy dosc daleko.Ja mieszkam w miejscu gdzie praktycznie wszytko drogo. Nizej juz w okolicach genovi roma jest taniej a na catani to wogole luskus zycia.Za 1000 euro miesiecznie bedzie sie zylo luskusowo.A na bazaze w catani ubrac sie za 10 euro mozna w dwie pary spodni kilka koszulek i jeszcze buty do tego :)
Pamietam jak kilka lat temu bylam tam u mamy i dostalam od jej bylego szefa w prezencie 50 euro wrucilam z bazaru z waliska ciuchow na cale lato jesien zima i wiosne.Kilak par butow spodni niewiem ile koszulek od zawalenia :D

reklama
cwikla H&M to bangladesz.Ja na kazdej metce mam bangladesh.

Ewelinka ja oszalalam na punkcie tych ze zwierzecym motywem.Puki co ja kupilam tylko hipcia ale chce jeszcze zeberke kupic :)

Ostatnia edycja:
Ewelinka ja juz gdzieś pisałam, ze w poprzedniej ciazy leczylam sie homeopatycznie i na kaszel bralam stodal a na katar euphorbium! Mi pomagalo i wiem ze mozna:tak:
Sama mam krzywą przegrode i klopoty z zatokami od zawsze ale teraz to mialam zatkany nos w pierwszym trymestrze stale!
Ja ubranka dostane w duzej ilosci od siostry ciotecznej bo tylko ona ma dziewczynke. Troche uniseksow mam no i oczywiscie bede dokupywać jakies perełki! Moja ma,a jest fanka ciuchlandow ale takich dobrych i zawsze jakies fajnie firmowki znajduje. Wiec o to sie nie martwię:-)
Muszę za to młodemu ciagle cos kupowac bo rośnie jak szalony. Dzis jedziemy po buty.
Moja malutka też sie wczoraj słabiej ruszala i ja w domu i lekarka jakos dłużej szukalysmy tetna. Chyba sie dziwnie odwróciła. Pogoda tez fatalna byla sama sie snieta czulam! Dziś juz normalnie daje znać...matka wstawaj wreszcie na to sniadanie!:-) No to idę:tak:

a ja mam pytanie do tych dziewczyn, które w ciązy już chorowały.... ile czasu Was trzymał kaszel????
bo ja poza nim, nie mam żadnych innych objawów i nie wiem, ile czasu może trwać.... biorę Drosetux, i staram się nawilżać gardziołko..... i nie wiem, kiedy się udac do lekarza gdyby nie pomagało.....

Kochane nie wytrzymam i popuszcze !!!!!musze Wam cos pokazac i sie pochwalic co dostalam od meza :-) wlasnie przyjechal DHL i przywiozl mi ogromna pake a tam takie cudo !!!!!! Nawet nie wiem kiedy moj M. To zamowil , ale jestem zachwycona :- D

Załączniki

• 1397120672310.jpg
    1397120672310.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 90
o jaaaaaaaaaaaaaaaa Ewaelinka ale czad!!!

A ja nie wytrzymałam i musiałam posłuchac tętna detektorem,bo niepokoi mnie że mała tak się słabo rusza. I serduszko bije strasznie szybko,nie wiem czy to normalne zeby tak rzadko i słabo kopała a tak mocno biło serce. Wkleiłabym Wam tutaj to nagranie serca ale nie wiem jak:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry