reklama

Sierpniówki 2014

Piszecie dziewczyny o wodnistym katarze ,a u mnie problem ze zrobil sie ropny i zdecydowanie mam az cale zatkane zatoki :-( nie wiem jak sobie pomóc :-/
Piszecie o ruchach -moja mała skierowana jest chyba tak ze raczki ma od wewnatrz brzucha ,czesto czuje ruchy tam w srodku jakby mi plecy bombardowala ,wczoraj sie odwrocila na chwile i czulam mocne uderzenia -takie sa zdecydowanie leprze od tych wewnatrz
Anna piszesz o zalando wiem ze mozna niby wszystko oddac ,ale ja z tych co lubia dotknac ,pomacac :-)moze w nastepnym tygodniu wybiore sie do h&m na jakies zakupki -tam to maja tak sliczne ciuszki ze napatrzyc sie nie moge hihihi oj poplyne z kasa ;-)

reklama
Cześć dziewczyny! Witam się z rana.
Wczoraj po wieczór po pół godzinnym spacerze zaczął boleć mnie brzuch. Takie straszne kłucie z prawej strony. Po godzinie było już bardzo źle, płakałam z bólu. Zaczął promieniowac na nogę i plecy. Zadzwoniłam do swojej położnej ale jak zwykle usłyszałam że mam wziąć paracetamol no i się wygrzac pod prysznicem. I że to dziecko uściska na narządy. Czy to nie za wcześnie na takie dolegliwości? Na internecie szukałam informacji ale generalnie nic konkretnego nie znalazłam, jedynie opis żeby bólu brzucha w ciąży nie rozgrzewac termoforem ani gorącą kąpielą...także odmienny sposób leczenia. Dziś nadal boli tylko troszkę mniej. Nie mam pojęcia jak ja oporządzę synka :/

Doczytałam o Ewci, to naprawdę straszne co jej się przydarzyło. Żadna utrata dziecka nie jest dobra ale nie wyobrażam sobie stracić ciążę gdy już znam płeć, mam imię i czuje juz kopniaczki. Ewcia trzymaj sie! To jedyne co mogę napisać!

Ewelinka ja tez z tych co wola dotknac.Ja poelcialam zobaczyc skuszona promocja :) ja w H&M obkupoje moich chlopcow i duzemu Maxiowi i temu brzusiowemu Tomciowi tez tam tylkonakupywala.Naprawde maja sliczne ciuszki i cennowo moim zdaniem i jakosciowo kozystne.Bo to nie mode in cina :)

Ja rowniez witam z rana w ten deszczowy i ponury dzien. Wczoraj dostalismy od kolezanki ciuszki po jej chlopakach, jest ich tyle ze nie wiem kiedy to popiore :) ale ciesze sie bo sa wieksze i mniejsze i nie musze juz za wiele kupowac. Oprucz tego dala nam wózek, łozeczko, przewijak, poscielki do lozeczka, wanienke, rozki itp :) Takze wszystko popiore i prawie bede gotowa. Zostana mi do kupienia pieluszki, masci i reszta malych duperelek. Tak sie ciesze, ze tak nas obdarowala ;)

Ewelinka a gdybyś rozgrzewała zatoki ? Ciepłym ręcznikiem chociaż. Nie wiem czy można inhalacje robić np. z ziołami albo olejkiem eukaliptusowym ? A jeśli ropny katar to może infekcja i lekarz by się przydał.

Barbarka to moje pierwsze dziecko, ale bóle też mam różne. I mam wrażenie, że mogą już uciskać różne flaczki - chociażby dlatego, że muszę uważać przy schylaniu się żeby nie zwrócić ;)

Cześć dziewczyny :-)

Wczoraj też żywcem nie miałam natchnienia do pisania, strasznie mnie sytuacja Ewci przybiła i przestraszyła, w domu mi zagrozili, że jak nie przestanę się stresować to mi internet odetną.

Dzisiaj paskudnie, ponuro i pada. Musiałam zasuwać do przychodni badania porobić bo w poniedziałek wizyta więc najwyższy czas. Kawałek na butach tam mam to się zasapałam jak słoń. Teraz się regeneruję i zastanawiam czy strzelić sobie kawkę czy nie :-) Poza tym dzisiaj leniu****ę :-)

Ewaelinka - ja przy katarze używam Rhin-Bac, taki sztyft z olejkami eterycznymi, mam wrażenie, że mi pomaga, w każdym razie jak się sztachniesz mentolem to się przejaśnia :-)

Anna - 100 euro za bodziaczka?! ja się tam na cenach ubranek dziecięcych jeszcze nie znam, zwłaszcza w strefie euro, ale to chyba bardzo duża przesada.

Atana stowa za komplecik.Niewiem jak na poslkim zalando ale popatrz na ceny.Ja wczoraj po bazarze z mezem si eprzeszlam i skarpetki dla dziecka 10 euro takie niby na drutach robione :/ ceny gdzieniegdzie sa kosmiczne.dla mnie 20 euro za jakis ciszek dla maluszka to strasznie drogo a gdzie dopiero okolo 100 i to jeszcze zeby ze zlota bylo to moze ok hihi...

Tak przykladowo
Tommy Hilfiger Tutina - rosa - Zalando.it
Tommy Hilfiger SET - Vestito - rosa - Zalando.it
Ralph Lauren Childrenswear SET - Body - blu - Zalando.it
LEGO Wear JOSH - Tuta da neve - blu - Zalando.it
Tommy Hilfiger 2 PACK - Body - rosa - Zalando.it

Ostatnia edycja:
reklama
Musze sie w cos zaopatrzec z apteki :-(
A co do cen to ja uwazam ,ze w de jest bardzo tanio dla bobaska w porownaniu z pl ...i pamietam jak bylam zima w pl na pogrzebie pare lat temu byla chlapa nieziemska i pech chcial ze moj maly doprowadzil buty do przecieku a ja do restoracji nie wzielam rajstop i wyslalam m. Niech cos szuka bo maly sie przeziebi ,przyniosl mi obok z targu zwykle rajstopy aaaa kosztowaly 25 zl JEDNA PARA!!!! Bylam w szoku bo u nas kosztuja 1-2,50 eu a to duza roznica ...bodziaki dla malej kupilam sliczne bawelniane zestaw 9 w rozmiarze 56 z roznymi motywami za 7.99eu wydaje mi sie to malo skoro paczka papierosow kosztuje 6eu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry