Madison
Fanka BB :)
Witam poniedziałkowo 
wreszcie lepsza noc miałam, mniej bezcennych minut, a potem dospalam do 9
Dzieki temu miałam sile na poranek na całkiem niezłych obrotach, teraz czas na wylegiwanie brzucha
W tym tygodniu czekam na kilka przesyłek w tym meble do pokoju synka, hurrrra! Poza tym pusto w mym kaledarzu
Wczoraj pojezdzilam przed domem wózkiem 'twinem'. Lekko, zwrotnie, wszystko gites, ale to i tak duuuuze jest, smiesznie z takim wózkiem iść
Niemalże słyszę te myśli ludzi 'ło matko, blizniaki, masakra' 
Kami, Atana, Marlenkus - bardzo udanych wizyt życzę
Anna - super, ze to juz za Tobą. Kciuki za dobre wyniki, Ja to dopiero w tydzień majowkowy idę na glukoze.
Kaspian - synek mały to ma prawo do rożnych zachowań, mąż juz nie taki mały więc bez zastanawiania sie zapedzaj do roboty. Czasem warto tych facetów na ziemie ściągnąć i przypomnieć, ze są stworzeni nie tylko do spraw wiekopomnych, ale i przyziemnych
Amelia - nich Ci lekarz da skierowanie na dodanie wit D. Drogie jest tak z własnej kieszeni. Jej brak powoduje takie nastroje, a w ciazy bardzo łatwo o jej deficyt. Trzymam kciuki za wizytę u lekarze i szybka kurację. I pisz częściej, w kupie razniej
Sierpniowa - zdrowia, zdrowia, zdrowia!
Cwikla - tak bym chciała zrobic
, mam nadzieje, ze przy mojej wesolej gromadce znajdę motywacje i nie będę sie wykręcić brakiem sił i czasu.
Milego dnia
wreszcie lepsza noc miałam, mniej bezcennych minut, a potem dospalam do 9
Dzieki temu miałam sile na poranek na całkiem niezłych obrotach, teraz czas na wylegiwanie brzucha
W tym tygodniu czekam na kilka przesyłek w tym meble do pokoju synka, hurrrra! Poza tym pusto w mym kaledarzu
Wczoraj pojezdzilam przed domem wózkiem 'twinem'. Lekko, zwrotnie, wszystko gites, ale to i tak duuuuze jest, smiesznie z takim wózkiem iść
Kami, Atana, Marlenkus - bardzo udanych wizyt życzę
Anna - super, ze to juz za Tobą. Kciuki za dobre wyniki, Ja to dopiero w tydzień majowkowy idę na glukoze.
Kaspian - synek mały to ma prawo do rożnych zachowań, mąż juz nie taki mały więc bez zastanawiania sie zapedzaj do roboty. Czasem warto tych facetów na ziemie ściągnąć i przypomnieć, ze są stworzeni nie tylko do spraw wiekopomnych, ale i przyziemnych
Amelia - nich Ci lekarz da skierowanie na dodanie wit D. Drogie jest tak z własnej kieszeni. Jej brak powoduje takie nastroje, a w ciazy bardzo łatwo o jej deficyt. Trzymam kciuki za wizytę u lekarze i szybka kurację. I pisz częściej, w kupie razniej
Sierpniowa - zdrowia, zdrowia, zdrowia!
Cwikla - tak bym chciała zrobic
Milego dnia
jedna dziewczynka ok, ale druga bardzo słabiutko przybiera. I lekarka się martwi, czy to nie jest jakiś problem genetyczny. Mają jej robić jakiś test, żeby to sprawdzić. Na amniopunkcję się nie zgodziła. Lekarka mówiła, że ta mniejsza może nie dac rady i nie przeżyć 

Wszystko prawidłowe, Emilce siusiak nie urósł