reklama

Sierpniówki 2014

Witam sie z rana. Cos mnie brzuch zaczal bolec od wczoraj wieczora jak napne, kaszlne albo cos.. Mialam nadzieje ze przejdzie do rana a tu lipa znow to samo.. Nie wiem nawet od czego.. ;/

reklama
Ja na wagę staję tylko wtedy kiedy muszę, czyli podczas comięsięcznych wizyt u gina :-) W pozostałe dni omijam wagę szerokim łukiem, po co się mam dodatkowo stresować? :-)

Witam
Ja juz po badaniach w labo.a teraz czekam na lekarza rodzinnego
Zawaliłam sobie gardło i moje domowe sposoby nie pomogły,a jeszcze sprawę doprawiły.miała być glukoza dziś no ale w związku z atakami kaszlu nie ma sensu,bo szybko wypluje,co przyjęłam.

Za Domi trzymam kciuki i wierzę,że jej księżniczki dadzą sobie radę.obie.

Proszek zasadowy,a co to??

Hej
Ale pogoda :sorry2: moja Agatka wstała dziś przed 6 :angry: no masakra.
Asiołek ja też się boję tej glukozy. W ciąży z córką ledwo to przeżyłam :no: ale idę dopiero po świętach.

Aleście się pochorowały dziewczyny. Zdrowia Wam życzę!

Hej u nas pogoda straszna. leże jeszcze w łóżku, zaraz pewnie wróci mąż bo deszcz pada to na miejscu też nie mają roboty...

Wczoraj dałam radę umyć Uwaga aż jedno okno! Ale tam szyby to du*a ale ramy.... no tragedia wodę wymieniałam z 3 razy!!
Dziś mam w planach wziąć się za meble w kuchni bo pada to resztę okien mogę sobie na razie odpuścić...

Jutro ja się wizytuję!:D ehhh będę chodzić jak na szpilkach:D

Ps chciałam się pochwalić wczoraj przyszły moje 2 wylicytowane wyprawki na allegro:)
wkleje w odpowiedni wątek:D

A ja doznalam szoku.Moj maz wstal z wyra i po miesiacu od moich prosc skalda orbitreka zeby przeniesc go do pokoju na parterz e woow.Bede miala gdzie komode wstawic.Tylko trzeba ja jeszcze kupic :D

Chyba jakos syfnie za oknem. bo ino szarpać dociera zza rolet.

Moj synek jeszcze spi, od ponad 12h, tez bym tak mogła...
Za to M. wlasnie sie podniósł, po srodkowo nocnym powrocie do domu chyba cos słabiej u niego ;)

Fiuufiuu - zdrowia!

Amelia - drobnostki brakuje - drugie kompletu gondola-siedzisko spacerowe ;) Ten model występuje w kilku wersjach i nam sie udało kupić ta z jednym kompletem siedzeń i koszykiem obok. Ale była taka okazja, ze zaryzykowalismy.
Szukamy teraz zestawu dla drugiej cory, zeby w koszyku nie musiała jeździć ;)

Tez sie teraz ciut denerwuje o te wyjścia i bywanie. Moja praca tez często wymagania bankietowania sie, wiec na ogol to rozumiem, ale teraz w ciazy bez sił i ochoty na socjalizowanie sie tolerancja mi spadła ;)

Kaspian - super :) jak widać to efektywna metoda była, byle nie za często, bo sie z nia oswoi ;)

Co do wagi, to czasem wchodzę i przynajmniej tego dnia nie jem tyle owoców i słodkiego ;)

Wizytujacym życze powodzenia i samych dobrych wieści!

Witam się i ja;) mimo późnej pory zalegam jeszcze w łóżku! Czekam na dostawę śniadania...mąż w domu ma się rozumieć;)Pogoda ładna...humorek dopisuje- zapowiada się miły dzień;)Czytam, że co niektóre w gorszej formie:( Zdrówka życzę;)

Witam się z rana w paskudna pogodę.

Ja od rana na nogach. Wstałam po 6,Filipa zwlekłam z łóżka po 7 (mimo jego marudzeń, że "jestem zmęczony"-widać spaniem też się mozna zmęczyć;-))
Potem szybka kawka,zawiozłam Go do przedszkola,potem do spowiedzi,trochę sie wyczekałam, na pocztę po paczkę z awizo(przyszła posiel do łóżeczka,zaraz się pochwalę na zakupowym),potem szybko do sklepu i jestem w końcu w domu. Śniadanko zjedzony,herbatkę kończę i idę zaraz piec serniczek,potem pościele planuje wymienić i chyba tyle na dziś....

Wczoraj jak zobaczyłam moje biedne okna (które w ciągu dwóch miesięcy były myte 2 razy) po tym jak była burza i padał grad to wymiękłam...
Piernicze nie będę ich 3 raz myć! co to to nie!

Tak mi się wczoraj napinał brzuchol i twardniał,że dziś mam wrażenie że jest większy:)

Co do wagi ja też raczej omijam-mimo że leży sobie na widoku w łazience. Staram się sugerować zawsze tej na której mnie ważą na wizytach:) a ta już w piątek. Zobaczymy ile mi się przybrało. Ostatnio miałam 4kg na plusie.

Paczka z apteki wczoraj nie przyszła,mam nadzieję,że dziś się jej wreszcie doczekam.

reklama
Ojaka a nie dostałaś meila ,że paczka wysłana???? ja zamawiałam w piatek i dziś będzie już u mnie -jakby co to dzwoń na infolinię ,bo czasami trzeba ich pogonić :-)

u nas pogoda do kitu,dzieci w szkole i przedszkolu-ja dziś w planie sprzątanie sypialni-ale leń nie odpuszcza-jakoś nie czuję tych Świąt :zawstydzona/y:
zastanawiam się właśnie czy iść w pierwsze święto na rezurekcję na 6 rano-zawsze jest tyle ludzi i nie wiem czy dam radę wystać,ale znowu jak nie pójdę to jakoś tak jakby tych świat nie było-no i dylemat ,co roku chodzę ,no nie wiem co zrobić no :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry