natkusia
Fanka BB :)
Heja Ho! :-)
Pogoda znowu dzisiaj do doopki
dzisiaj idę sobie do fryzjera podciąć włoski :-)
CALTHA oj to jeszcze trochę popracujesz.. tylko nie przemęczaj się :-)
ASIOŁEK obawiam się, że teraz dolegliwości będą dochodzić
III trymestr niestety bolesny..
MAJULA współczuję z powodu zęba.. oby jak najszybciej przestał boleć
MARTYNA z sercem nie przelewki, powiedz ginowi
ja mam nadzieję, że mój Wojtuś już jest główką w dół, jakoś to mnie stresuje, że się nie obróci 
MADISON tylko za bardzo się nie przemęczaj!
jak nie będzie na błysk to nic się nie stanie! Najważniejsze jesteśmy my!
Ja w tym roku też słabo sprzątam.. raz mi się nie chce a dwa nie mam zbytnio czasu
no i nie chce czegoś narobić..
KASPIAN szkoda nerwów bo i tak nic nie zrobisz..
CWIKLA korzystaj, korzystaj :-) jak maluszek się urodzi to już tak nie pośpisz ;-)
OJAKA czasami tak trzeba.. mi na szczęście mąż pomaga dużo :-) i okna umyje i posprząta i poukłada
jest lepszym sprzątaczem niż ja 
Miłego!
Pogoda znowu dzisiaj do doopki
dzisiaj idę sobie do fryzjera podciąć włoski :-)CALTHA oj to jeszcze trochę popracujesz.. tylko nie przemęczaj się :-)
ASIOŁEK obawiam się, że teraz dolegliwości będą dochodzić
III trymestr niestety bolesny..MAJULA współczuję z powodu zęba.. oby jak najszybciej przestał boleć

MARTYNA z sercem nie przelewki, powiedz ginowi
ja mam nadzieję, że mój Wojtuś już jest główką w dół, jakoś to mnie stresuje, że się nie obróci 
MADISON tylko za bardzo się nie przemęczaj!
jak nie będzie na błysk to nic się nie stanie! Najważniejsze jesteśmy my!Ja w tym roku też słabo sprzątam.. raz mi się nie chce a dwa nie mam zbytnio czasu
no i nie chce czegoś narobić..KASPIAN szkoda nerwów bo i tak nic nie zrobisz..
CWIKLA korzystaj, korzystaj :-) jak maluszek się urodzi to już tak nie pośpisz ;-)
OJAKA czasami tak trzeba.. mi na szczęście mąż pomaga dużo :-) i okna umyje i posprząta i poukłada
jest lepszym sprzątaczem niż ja 
Miłego!
Jak ja tego nie nawidzę, nie trzeba ich szukać nawet... wystarczy dojść po zapachu