reklama

Sierpniówki 2014

witam:-) za 5 razem udało mi sie wreszcie zalogować. Pogoda u mnie majowa, cieplutko, słonecznie i kwitną bzy. Jutro mam wreszcie wizytę, pewnie ginka zleci mi glukozę bleee

reklama
No to i ja się przywitam :-) Dziś pospałam do 8:30 - szał jak na mnie :-):-) Pogoda piękna, więc jadę w południe do rodziców na działkę, nie zamierzam siedzieć w bloku dziś. Może sobie autko wykąpie :-):-) Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty i glukozy. Wchodzimy w nowy etap normalnie:-) Ja też mam dzisiaj wizytę, ale dopiero o 15:45 i dowiem się jak moja glukoza wyszła.
Mam pytanie do Was, czy Wy też tak macie, że w nocy napina Wam się i przy tym bardzo boli brzuch? Już trzecia noc z rzędu i mam takie atrakcję. Budzę się bo czuje, że muszę siusiu, ale jak tylko się przekręcam do wstania to bardzo mnie ciągnie. Nie wiem czy to pęcherz czy coś z tą macicą się dzieje....

Witajcie ,ja o 5 wyprawilam mezusia do pracy i jeszcze popiescilam oczy :-) teraz juz jestem po kawce i biore sie za porzadki :-/
Mala cos dzis spokojna jest i troche mnie to martwi mogla by mi juz dac kopa na dziendobry !
Dziewczyny pytanie z innej beczki jak to wyglada z odwróceniem sie glowka w dół? to prawda ze dziecko ma to czas zrobic do 32 tygodnia ? Moja jest glowka do gory i sie nad tym zastanawiam
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i glukozy !!!!

Witam sie. Kahaka- co do wagi u mnie 8 kg na plusie. Wydaje mi sie troche duzo, zwlaszcza ze w 1 ciazy mialam na koncu +12kg, a to dopiero 2 trymestr. Gawit- moja tez w panstwowym przedszkolu od dwoch lat i tez jestesmy b.zadowoleni. Zreszta nasze dzieci chyba w tym samym wieku, bo wydawalo mi sie, ze pisalas, ze Twoja z listopada 2009, moja jest z grudnia. Teraz na 3 rok nie bylo problemu z przedszkolem, bo ma juz obowiazek, ale i tak sie zast.czy nie zostawic jej jeszcze rok dziecinstwa. Ona jest taka mala i bedzie miala 5,5 jak pojdzie do szkoly. Jak dla mnie masakra!

Witam z pracy,
piękna pogoda!
Powiedzcie-do kiedy trzeba tą glikozę zrobić? Są jakieś widełki? Ja planuję w przyszłą środę,czyli początek 26tc.
U mnie na wadzę 65kg...czyli jakieś 6 do przodu:szok:
Miłego dnia!

Hej dziewczyny!!!
Witam się i ja dzisiaj wcześniej. Ja dziś będę miała zabiegany dzionek niestety. O 13 z małą do lekarza bo nadal gorączkuje i ma kaszel, który mi się strasznie nie podoba, o 15 do dentysty a o 17:30 usg więc troszkę sobie pobiegam dziś.
Pogoda dzisiaj zapowiad się piękna.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i te, które idą na glukozę ( ja idę w poniedziałek)
Miłego dnia życzę

reklama
Ja mam dzisiaj spokojnie, w sumie ugotować obiad na 17 i tyle :-)

A na obciążenie glukozą idę po długim weekendzie majowym, nie przeraża mnie picie tego ulepku, kilka godzin o suchym pysku też ujdzie ale siedzieć w tej klaustrofobicznej przychodni przez dwie godziny to już gorzej, w środę pójdę, żeby chociaż Polityka była :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry