MartuŚka92
Fanka BB :)
Witam. Oj widze, ze temat nog na tapecie
Co do moich to wieczorem sa spuchniete i bola. Kupilam krem z avonu z zielona herbata i mieta i troche pomaga. Jednak licze na lepsze ukojenie podczas upalow ;p
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ma dwie córki 6l i 3l.. masakra
byliśmy na placu zabaw a potem hasło, że idziemy do cioci.. (były u mnie RAZ w życiu) ja nie zdążyłam wejść do domu a one już były na górze.. wchodzę do kuchni a one z łyżkami przy moim arbuzie i jedzą
(zostawiłam go na stole) .. wchodziły wszędzie bez pytania i to z taką bezczelnością, że szczena mi opadała.. w pokoju pełno papierków z cukierkami, których oczywiście ja im nie dałam tylko znalazły
no masakra.. mój Michał stał jak wryty.. weszły mu do zabawek nie dając mu nic i jeszcze krzyczały po nim jak on coś chciał
jak lubię moją koleżankę tak modliłam się żeby poszli.. ja pitole co to za wychowanie, na prawdę prałabym tą moją koleżankę...
dopiero jak schudłam 18kg to wszystko wróciło do normy 

wszystko zależy od rodziców.. OJAKA oczywiście, że wracałam uwagę ale starsza mi bezczelnie odpowiadała a moja koleżanka ogólnie nie widziała problemu 
Dobrze, ze mam cisnienie w porzadku bo chyba bym to gorzej zniosla a nie wiem jak to bedzie w 3 trymestrze , chyba bede siedziec w domu i wychodzic wieczorami.
mam nadzieje, ze nie.Co dobutow to i tak w lecie pomykam w japonkach -jest mi najwygodniej.
Ja czesto mowie, ze moj pies jest lepiej wychowany. niz niektore dzieci 
a wyobrażacie sobie nogę spuchniętą włożyć do zimowego buta?
masakra.. 

wczoraj dziewczyna urodziła w 34tc i Maluch z wagą 2800g. Jak już jest czerwiec.. za chwilę lipiec i.. MY