reklama

Sierpniówki 2014

ja juz w domku:-) ciezki dzien , jestem padnieta .

U nas juz sezon na arbuzy,melony itp- musielismy kupic :-Dale najbardziej do mnie krzyczaly i pachnialy nektarynki i brzoskwinie :-D mniaaaam:tak:

Dalam d krawca uszyc ten pas ciazowy bo juz sie nie dopinam w spodniach i fajnie mi to zrobil, jak narazie jestem zadowlona,pewnie bedzie mi goraco ale lepiej tak niz z brzuchem na wierzchu latac.
Czekam na wiesci od betki

reklama
Madison tak przytylam 35 kg a wage zrzucalam dluuugo bo etapami ,dopiero dwa lata temu zeszlam do wagi z przed ciazy ,,,bylo mi bardzoooo ciezko ,a i tak Oli urodzil sie w 37 tygodniu ,bylam jak wielka toczaca sie kula i wszystko mnie bardzooo bolalo -dwie koldry miedzy nogi do spania :-/ az ciarki mi przechodza jak to wspominam ,ale dopiero mam 4 na plusie takze moze uda mi sie przez ta ciaze przebrnac lagodniej :-)

Przepraszam ze post pod postem ,ale Madison specjalnie dla Ciebie dowod ,na zdjeciu 7 miesiac na jakies 3 tyg przed porodem ,,,,mozecie sie posmiac ale to byla tragedia

Załączniki

• 1398960462497.jpg
    1398960462497.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 76
Też uważam, że bardziej przesadzasz z opisem niż wygląda na zdjęciu.

Ja biorę magnez 3x2, ale to dlatego że z tego stresu mam skurcze łydek i chyba wcześniejsze proporcje słabo się przyswajały. Lutkę biorę 1 pod język do 6 h, a nospę lekarz kazał brać sporadycznie, więc biorę tylko jak mam te bóle skurczowe ( te podobne do miesiączki) i głównie leżę. Z tego wszystkiego leżenie wydaje mi się najlepszym sposobem bo zawsze działa inne chyba tylko na psychikę.

Natkusia świetny pomysł z tym numerem telefonu :tak: zaraz podeślę Ci mój, żebyś wiedziała od kogo wieści w razie W, ja niestety mam ten starszy telefon i jest problem z internetem.
Gawit trzymam kciuki, żeby ospa szybciutko minęła. Biedna Martynka:-( Ale chyba coś jest teraz " w powietrzu" bo u mnie też w około dzieci chorują. Tylko czekam aż moja mała załapie.

Cwikla oby przestało boleć:-( odpoczywaj kochana

Madison
nie martw się kochana będę trzymać kciuki za jutrzejszą wizytę. Odpoczywaj sobie:tak: Mnie niestety w tym roku też ominie sezon rowerowy no ale cóż. Mówi się trudno.

Katrinka86 ale narobiłaś mi ochoty tymi przoskwiniami i nektarynkami;-)

Ewaelinka nie ma tragedii ja teraz tak wyglądam ;-):tak:

A my właśnie wróciliśmy ze spacerku. W sumie to deszcz nas przegonił. Jest jakiś festyn więc zabraliśmy małą na plac zabaw ze zjeżdżalniami dmuchanymi i takimi różnymi "placami". Wyszalała się tam. :tak:
Mam nadzieję, że Wam minął ajnie dzionek i nadal trzymam kciuki czekam na kolejne wieści od dziewczyn. A te które zle się czują dziewczyny odpoczywajcie jak najwięcej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry