reklama

Sierpniówki 2014

ja jednak tez wybralam sie na spacer z moimi chlopcami bo pogoda sie zrobila. Weekend majowy sie zaczal to nad jeziorem wszystko pootwierane, a ludzi jakby cos za darmo rozdawali. Zjadlam deser lodowy :) a teraz znowu grzecznie leze bo juz czulam ze mnie ciagnie w dole...

ja biore magnez 2x1 i lutke dopochowo 2x2
co do wagi to startowalam z 56kg i aktualnie wg mojej wagi mam 62 kg juz wiec 6 kg bo przodu. Coraz szybciej rosne bo do 16 tyg mialam 0 na plusie i bylo mi z tym tak dobrze:rofl2: zobaczymy ile waga u poloznej wskaze za tydz!

reklama
Wysoka, dość :) Bo jakieś 179 cm. Mam tylko nadzieję, że nie będę tyła tak jak w tym miesiącu do końca ciąży ;) Bo przez ostatni miesiąc przybrałam najwięcej bo 4 kg. A przez ten miesiąc od początku ciąży najwięcej się ruszałam, o zgrozo :) Dlatego lekarz się śmiał, że u każdej pani wczoraj było widać święta :)

Ja też leżakuję. Miałam się przejechać do centrum pospacerować, ale jakoś mi się samej nie chciało.
Teraz próbowałam zrobić zakupy w aptece gemini, ale coś nie hula tak jak trzeba bo mi produktów do koszyka nie dodaje :)

Kochane wy w porównaniu ze mną jesteście laski:) ja startowałem z waga 92 kg, a dzis już jest 100. Miałam nadzieje jej nie przekroczyć, ale niestety nie uda sie :/

Jestem ciekawa co z beetka. Mam nadzieje, ze mały jeszcze siedzi...

Karaiwina ja też tak startowałam ale do 100 na razie nie dobiłam choć myślę, że raczej ją przekroczę:zawstydzona/y:
A tu znalazłam zdjęcie z poprzedniej ciąży jakieś 2 tygodnie przed porodem:-D więc ewaelinka nie masz co się martwić:-)
Zdjęcie0044E001.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0044E001.jpg
    Zdjęcie0044E001.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 76
Hejka :-)

My wróciliśmy niedawno z działki ahh ale mi było dobrze tyle na świeżym powietrzu :tak: choć nic nie robiłam to i tak wróciłam zmachana :sorry2: Michasiek już śpi i zaraz dołączam do niego ;-)

Dla mnie waga jest tematem tabu - strasznie mi leci.. wiem, że po porodzie dam sobie radę ale i tak jestem przerażona :baffled:

widziałam, że u beetke choć troszkę lepiej uff.. oby do przodu :tak: na działce co chwilę zerkałam na wiadomości..

Lecę do wyrka.. Dobranoc :*

Monia ok zgodze sie ze brzusio tez mialas spory ,ale po buzi wygladalas slicznie ,kwitnaco .... a ja bylam tak spuchnieta ze oczu nie mialam ,zreszta srac wage byle nasze dzieciatka mialy dobrze ,a pozniej zalozywy watek "sierpniowki wracaja do formy " :-)

Brzuch miałam mega wielki i teraz jest tak samo:tak: ale tak jak mówisz najważniejsze, że z maluszkami ok. A co do wątku o odchudzaniu to jestem jak najbardziej za:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry