reklama

Sierpniówki 2014

reklama
hej Dziewczyny:)

Melduję się w słoneczny wtorek:-) Wczoraj zimno było jak w marcu, do tego rano przymrozek bo mąż szyby skrobał w samochodzie:no:

Czy Wam też jest niedobrze? ja mam wrażenie , ze zbiera mi się na wymioty, jakby znowu też powróciła zgaga:no: Nie jest to przyjemne uczucie. Mam tak od chyba 2 tygodni

I moje też :P ja najczęściej z tel odpisuje. Jak jestem w pracy to mogę coś więcej popisać, a tak to mało pamiętam i faktycznie nie każdej z Was odpisze.

EDYS musimy mieć większą siłę przebicia ;-)

dlatego ja się przypomniałam a co!
właśnie zajadam się arbuzem i jest mi lepiej.. jednak Was lubię :-p

CALTHA niestety ciężko tak patrzeć i nie móc pomóc../ rozumiem, że Twoje dzieci nie będą chrzczone itd?

KAMI mnie męczy tylko zgaga..

Wojtek dzisiaj rano chyba znowu mi się obrócił :sorry2: po lewej stronie brzucha jest wypięty aż boli.. a dzisiaj rano ucisnął mi na nerw aż nie miałam czucia w nodzę przez kilka minut :szok: na szczęście przeszło.. mam nadzieję, że główka w dół będzie

Natkusia może to dlatego, że czasem nie wiadomo co prócz pocieszenia można napisać, nie martw się kochana. Od czasu powrotu wydaje mi się, że moich postów nie ma :-)
Co do odczuć to rozumiem Cię. Przez okres pobytu w uk, nie byłam ani razu w pl i na odległość również ciężko znosiło mi się problemy najbliższych.. a też nie było łatwo choćby z tatą.
Wybacz, że nie odpisałam od razu :-(

U mnie zgaga jest od dawna, mdłości również wróciły, czasem bardzo silne, czasem wymiotuję. Ale to nic. Przy Jud w tym okresie wymiotowałam jak szalona :-)

Ewa Max ma tez na nastepny rok.Tyle ze to 4 klasa juz bedzie on tez zaczal jako 6 latek(i uwaga mamy nic sie dziecku niestalo ze poszlo jako 6 latek ;) ).Nam naszczescie Gosi w gosciele ubedzie bo tu z rodziny meza sa prawoslawni,a moi raczej nieprzyjada bo ich poprostu na to niestac a jak nawet ja niemam gdzie ich polozyc.Stanelismy na tym ze zrobimy male przyjecie w ogrodzie naszego szefa.Jest tam potezny ogrod i dzieci beda mogly sie pobawic a w razie deszczu szefo zaoferowal namiot.Z tym ze mam go poslkim jedzeniem poczestowac.
Mi bardziej chodzilo o to czy jakos w szkole go juz przygotowywoja,bo tutaj w szkole jest religia ale nieucza nic w stosunku do tego.Do komuni aby poszedl trzeba bylo go zapisac na osobna kataheze ma zajecia raz w tygodniu gdzie ucza sie modlitw i o takich innych *******kach.
U mnie tez rodzina mieszana ale dzieci chrzcimy a potem jak bedzie dorosly sam zdecydoje czy chce byc Katolik czy Ortodoxo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry